Ondernemerschap & Bloggen

Meest gelezen artikelen in 2015.

Het jaar 2015 is voorbij. Het is het jaar dat ik deze blog startte. In dit jaar heb ik veel bezoekers mogen verwelkomen op mijn blog. Sommige zijn hier maar een keer geweest en ik heb een aantal vaste bezoekers (ja ik zie jullie in de reacties!) Vandaag deel ik een lijstje van mijn meest gelezen artikelen.

2015

  1. 10 Irritante mensen in een winkel.

Ik werk al ruim anderhalf jaar in een supermarkt, de Vomar. Ook werk ik sinds kort bij Blokker. In die tijd ben ik een hoop irritante personen tegengekomen. En niet alleen als ik aan het werk ben, ook als ik aan het winkelen ben kunnen er irritante situaties ontstaan. Misschien vind jij je zelf wel in een van deze personen!

2. Ik wil geen crop top dragen.

Tegenwoordig als ik ga winkelen heb ik best wel een frustratie. Het maakt niet uit welke winkel ik binnen loop maar ik zie overal kleding wat veel te kort is. Als het nu gaat om een leuk shirtje of een korte broek, alles is veel te kort. Ik voel me gewoon niet comfortabel om dat soort kleding te dragen. Ik kan toch niet de enige zijn die dit soort spullen niet wilt dragen?

3. Review: Catrice Luxury Lashes & Liquid Camouflage Concealer.

De make-up schappen in Kruidvat zijn veranderd en er zijn wat oude producten verdwenen. Maar voor die producten krijgen we natuurlijk ook nieuwe producten terug. Ik review deze keer twee nieuwe producten uit het nieuwe assortiment van Catrice. Namelijk een concealer en mascara. Zijn deze echte budget toppers of valt het reuze mee? Lees snel verder.

bloggers

4. 10 Dingen die bloggers doen.

Ik volg al heel lang blogs en ben sinds kort ook een blog begonnen. Er zijn bepaalde dingen die bloggers doen waar andere personen niets van begrijpen. Het is natuurlijk niet zo dat elke blogger dit standaard doet, dus een beetje algemeen! Lees jij mee met de dingen die bloggers doen? En vergeet niet te laten weten of jij deze dingen ook doet als je een blog hebt!

5. Tips om geld te besparen.

Ik ben al een tijdje bezig om wat geld te besparen. Het lukt niet altijd even goed maar als ik het echt moet dan lukt het wel. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik een aantal tips voor jou! Lees snel verder als je net als ik wat wilt besparen.

6. Review: BE Creative Diamond Dew Glow Foundation.

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede natuurlijke foundation in mijn kleur. En dan moet hij ook nog wel een beetje dekken. Ik heb al echt aantal foundations geprobeerd maar mijn holy grail heb ik helemaal nog niet gevonden. Ik besloot de Ici Paris in te lopen en om advies te vragen. Na een goed advies ben ik uiteindelijk voor deze foundation gegaan. Wil je weten wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

20150819_194628

7. Review: Max & More Face primer & Smoky Eyes Palette. 

Max & More is het make-up merk van de Action. De producten zijn zeer goedkoop en vaak ook fijn! Ik heb al een paar keer wat make-up van de Action geprobeerd en voor de prijs was ik meestal zeer tevreden. Toen ik naar de Action ging was het beauty schap ineens veel kleiner. Jammer! Toch heb ik nog twee producten gekocht waar ik benieuwd naar was en die review ik vandaag voor jullie.

8. Favoriete bloggers. #1

Ik volg al een aantal jaren blogs en volg daarom ook veel blogs. In deze post share ik mijn favoriete bloggers want iedereen verdient het wel eens om in de spotlight te staan, toch? Side note: Ik laat in deze post de bekendere blogs zoals Beautygloss en Teske achterwege omdat die iedereen denk ik toch al kent!

9 Make-up look: Back To School.

De eerste dag van school doen we allemaal iets beter onze best. We steken iets meer tijd in onze make-up en voor dat de school begint shoppen we een gloednieuwe outfit. In deze post laat ik zien welke make-up ik zou op doen naar de eerste dag school. Ik gebruik hier veel de kleur roze. Kijk je mee?

10. Review: Kruidvat wash in wash out 6.4 Rich Red Kleurshampoo.

Nu ik mijn haar heb geverfd is het belangrijk om het goed te verzorgen en middelen gebruiken om de kleur er zo lang en mooi mogelijk in te houden. Ik zag deze shampoo al bij andere blogs en nam het mee om het uit te testen. Kijk je mee naar het resultaat?

Zo! Dat waren mijn meest gelezen artikelen.

Herken je er een?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

 

0 thoughts on “Meest gelezen artikelen in 2015.”

Geef een reactie