Beauty & Mode

Favoriete nagellak – Mijn 10 favoriete nagellakjes van dit moment

Ik heb mijn fases als het om nagellak gaat. De ene keer doe ik elke dag een ander kleurtje op, de andere keer draag ik weken niets op mijn nagels. Dat komt dan vooral doordat ik aan het werk ben en het er snel afgaat en dan went geen nagellak vanzelf. In deze post laat ik weten wat mijn favoriete nagellak is als ik wel nagellak draag.

Favoriete nagellak

 20150819_203110

Rituals Medieval Blue – 5 euro

Deze is donkerblauw maar toch net iets anders. Hij is wat donkerder en metallic. Zeker ook mooi met een zwarte effect topcoat. Hij is alleen een beetje raar opgedroogd op het nagelwiel.

Catrice Crushed Crystals 06 Call Me Princess – 3.39 euro

Deze is zoooo (ik heb niet genoeg o’s) mooi. Ik vind sowieso dit effect erg mooi. Zand? Weet niet hoe ik het anders moet beschrijven…

Catrice Crushed Crystals 04 Oyster & Champagne 3.39 euro

En een andere uit de serie. Deze lak geeft een hele luxe uitstraling. Ik gebruik hem als topcoat meestal omdat hij anders niet goed genoeg dekt. Er zitten kleine en grote glittertjes in en dat geeft een mooi effect.

Favoriete nagellak20150819_202732

Only You 285 Breaking The Waves 8.95 euro

Only You is een merk waar ik weinig van hoor terwijl ik vaak leuke producten scoor van dit merk. Zo ook dit lakje. Het is marine blauw maar ik zie er zelf ook een beetje paars in. Prachtig.

Sally Hansen Fuzzy Coat 9.99 euro 

Net vertelde ik al dat ik eigenlijk niet van pastel kleurtjes hou maar als je deze coat gebruikt op een pastel kleurtje is het effect echt prachtig. Het lijkt net nail art terwijl het eigenlijk gewoon een topcoat is.

Dermacol 03 Neon Pink

(de prijs weet ik niet meer want ik betaalde in kronen)

Dit lakje kocht ik in Praag toen ik op studiereis was. Hij is helaas niet in Nederland te verkrijgen maar wellicht op het internet.  Dit is echt een felroze lak, echt iets voor mij. Ook leuk, bij dat speciale licht in concerthallen bijvoorbeeld geeft het licht.

20150819_204026

20150819_202749Perfect Touch, #10 2.00 euro

Een erg mooi lakje. Perfecte dekking ook, meestal vind ik lakjes al snel te dik of te dun maar deze is echt perfect. Ik heb hier al eens een review van geschreven. Klik hier.

Essence The Gel 31 Electriiiiiiic 1.69 euro

(ik weet niet of ik de aantal I’s juist heb, haha).

Ik hou meer van donkere kleuren dan pastel eigenlijk. En daarvan is donkerblauw wel mijn favoriet. Een erg mooi lakje die ook erg goed blijft zitten.

Essie Bordeaux 50 8.89 euro

Deze lak is zo rood als bloed en ik vind dat iedereen die nagellak heeft toch wel zo’n kleur moet hebben. Het kan zowel chic als stoer staan. Ja deze is ook echt favoriet.

Klik hier om dit nagellakje te bekijken.

Flormar Matte 08 Luxurious Cerise 3.50 euro

En de laatste maar zeker niet de minste van de favoriete nagellak is van Flormar. Ja een matte lak! Wel gaat hij na een paar dagen slijten en word het weer een gladde lak maar toch is het effect mooi. Dit is ook gelijk de enige matte lak die ik in mijn collectie heb zitten.

Welke merk heeft jouw favoriete nagellak?

Geef een reactie