Lifestyle

Mijn celebrity crushes #1

Ik ben fan van heel veel artiesten en acteurs. En het gaat soms zo ver dat ik geen nee zou zeggen tegen een relatie. Niet dat dat ooit gaat gebeuren, maar toch. Dromen mag altijd toch? Hier zijn de mannelijke celebs waar ik bij weg zwijmel. Trouwens dit is deel 1 omdat ik echt heel veel crushes heb eigenlijk en dit artikel anders mega zou worden, haha.

1. Ed Sheeran.

tumblr_npf2onEGWZ1u17yubo1_500Dit is denk ik mijn eerste celebrity crush is. Ik ben al zo’n 4 jaar fan van Ed Sheeran en nog steeds is hij favoriet. Dit is zeker mijn favoriete persoon uit deze lijst.

Hij is gewoon heel erg schattig en hot in een. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid, kan gitaar spelen en zingen. Mijn ideale man.

2. Shawn Mendes.

tumblr_npjsx7OsyU1ts4ufbo1_1280

Echt waar, deze jongen is geweldig. I mean, LOOK AT HIM. Hij is zoooo cute. Wauw. En hij schrijft ook geweldige liedjes. Als ik hem moest beschrijven zou het best een populaire jongen uit je klas kunnen zijn. Hij is gewoon zo lekker normaal. En cute.

3. Daniel Radcliffe.

tumblr_npk7aekdUt1un8rkao1_500

Ik ben een grote Harry Potter fan. Dat is denk ik ook de reden dat ik Daniel zo leuk vind! Ik heb hem als het ware zien op groeien tot een man in de films. En ik vind Daniel er echt heel mooi uit zien. Hij heeft iets mysterieus en zijn ogen zijn echt super mooi. Ik heb echt iets voor blauwe ogen. Echt een soort alfa man dit.

4. Martin Garrix. 

tumblr_no286alnDO1rfyrwuo1_1280Even een super cute foto met Ed! Van wie is Martin Garrix eigenlijk geen celebrity crush? Ik hoor echt iedereen over hem, haha! Ook heb ik best wel een zwak voor Dj’s en nee dan bedoel ik niet de Dj’s uit mijn klas…   Ik vind Martin leuk omdat hij zo zichzelf is gebleven en natuurlijk cute is.

5. Harry Styles.

c5da9f616fe0b69363d715160688b5c3

Dit is de meest sexy man op aarde. Goddamn it. Geweldige kledingstijl, lichaam, tattoos, alles is geweldig aan dit uiterlijk. Als ik een type had waar ik op viel was dit het. En vooral nu met dat lange haar…

6. Troye Sivan.

f26c016d2d919adfeede1c90d35e2a39

Ja een youtuber voor de verandering. Ik denk over veel dingen hetzelfde als Troy. En ik reblog bijna alles van zijn tumblr. Ook vind ik Troy echt heel grappig. Meestal lach ik me echt dood om zijn video’s.

7. David Tennant.

15a35f3ef72f0f38af1083bd0e61a86b

Alhoewel David veel te oud voor mij is vind ik hem echt geweldig. Ik leerde hem kennen van de serie Doctor Who. Wat een humor heeft deze man zeg! En ook in het echte leven. Hetzelfde wat ik heb met Daniel, hij heeft iets mysterieus.

8. Danny O’ Donoghue.

tumblr_nciunm8cbk1s8wdkco1_1280

Dit is de lead zanger van The Script. Ik vind hem zelf een beetje op David lijken. Deze man inspireert mij enorm! Ook heb ik hem een keer ontmoet. Helaas heb ik geen foto daarvan omdat het verboden was om een telefoon mee te nemen naar het evenement. Maar hij was echt super lief!

9. Diplo.

56ebc019e9918040aa6bc1e622df48c1

Diplo aka Wesley. Ik noem hem eigenlijk altijd Diplo haha. Ik kan eigenlijk geen reden bedenken waarom ik hem zo leuk vind. Het is gewoon zo. Punt. Wel vind ik hem echt super grappig op social media en dan vooral snapchat. Verder vind ik het echt super jammer dat ik niet naar Major Lazer kan omdat het is uitverkocht.

10. Benedict Cumberbatch.

tumblr_npphr4SWrp1u1tkayo1_1280

En de laatste die ik vandaag ga behandelen. Deze acteur ken je wellicht wel van de BBC serie Sherlock. En als je die serie nog niet hebt gekeken, ga dan nu van mijn blog af en kijk die serie! Want het is werkelijk geweldig. Anyway, wat kan deze man acteren zeg! Ook heeft ie een super mooi gezicht. Ik vind het ook zo leuk dat hij altijd een lolletje probeert te trappen bij bijvoorbeeld award shows, hilarisch!

Dat waren ze alweer!

Wat is/zijn jou celebrity crush(es)?

Geef een reactie