Lifestyle

Mijn celebrity crushes. #2

Ik ben fan van heel veel artiesten en acteurs. En het gaat soms zo ver dat ik geen nee zou zeggen tegen een relatie. Niet dat dat ooit gaat gebeuren, maar toch. Dromen mag altijd toch? Hier zijn de mannelijke celebs waar ik bij weg zwijmel. Dit is deel 2!

hardwell4

  1. Hardwell.

Dat ik fan ben van DJ’s is geen geheim. Hoe doen ze dat toch? Ja Hardwell is ook zeer favoriet bij mij en ik zou super graag eens naar een feestje van hem willen want dat lijkt me echt supergaaf. Binnenkort komt er ook een nieuwe documentaire over hem uit en die wil ik ook zeker zien.

2. Zac Efron. 

Zac-Efron

Ik was even vergeten dat hij nog bestond maar na de film We Are Your Friends was ik weer helemaal in love. Eigenlijk ging ik naar de film om hem op groot beeld te zien haha. Maar ook de film was niet verkeerd. Of kwam dat toch door Zac?

3. Jacob Whitesides.

FINAL-JACOB

Een wat onbekendere celeb is Jacob Whitesides. Ik denk dat niet zo veel hem uit Nederland kennen maar hij is het wel waard, hoor. Hij is ongelooflijk schattig. Als je hem nog niet kende luister vooral zijn muziek. Als je van singer songwriter houdt zul je geen spijt krijgen. Op 6 Oktober ga ik naar zijn concert in de Melkweg.

4. Dylan O’Brien.

tumblr_nv2na1Rd941sj9ga9o1_500

Oh god where do I start. Ik vind Dylan zo geweldig. Je kent hem waarschijnlijk wel en anders heb je echt onder een soort van steen gelegen. Je moet hem namelijk kennen van The Maze Runner of Teen Wolf. Beide echt tof trouwens. Ik vind Dylan zo leuk omdat hij zo lekker normaal is, hij zou bij je in de klas kunnen zitten. Hij heeft gewoon een hele leuk persoonlijkheid.

5. Harvey Specter.

Harvey-Specter-photo

Ja ik weet dat hij in het echt natuurlijk geen Harvey heet maar ik ken eigenlijk de acteur helemaal niet! Eigenlijk een beetje gek maar ik vind dus hoe hij ”harvey specter” speelt in de serie Suits heel erg leuk. Het is een beetje bossy en meestal in pak. Ik zeg ja!

6 Patrick J. Adams.

518356834_c_embedStandard

Nu we dan toch met suits bezig zijn dan noem ik deze ook gelijk. Hij speelt Mike Ross in de serie en hem kende ik als acteur wel al. Hij heeft leuke gezicht uitdrukking en hele mooie blauwe ogen. Tja in Suits zitten wel veel mooie mensen….

7. Leonardo Dicaprio.

leonardo-dicaprio

Nee niet de Titanic versie van Leonardo. Ik heb die film niet eens helemaal afgekeken haha. Nee ik vind het wel grappig dat hij al zo lang acteur is en je hem als het ware kan zien opgroeien in de films. En hij verdient na al deze jaren echt wel een oscar hoor.

8. Dan Howell.

maxresdefault

Dan is eigenaar van het geweldige youtube kanaal Danisnotonfire. Hij post serieuze video’s waar hij persoonlijkheid in deelt en hilarische video’s waar ik me echt kapot om lach. Ook heeft hij een Youtube met een vriend genaamd Phill en die video’s zijn ook zeker grappig.

9. Adam Levine.

Adam-Levine-sexy-planeta_TINIMA20131120_0531_181

Adam Levine is de Lead zanger van de band Maroon 5 met echt een killer stem. Hij kan zo hoog gaan en het klinkt gewoon zo mooi ook. Verder heeft hij een heel mooi gespierd lichaam met de nodige tattoos. Ik heb Maroon 5 gelukkig al een keer gezien!

10. Rupert Grint.

Rupert Grint - 2014 PRESS ART - O + M Company - RUPERT GRINT OF

En alweer de laatste crush. Namelijk Rupert Grint. Tja de meeste kennen hem wel als ron wemel (ron weasley) maar ik ben hem wel echt als Rupert. Ik heb wel een beetje hetzelfde als met Leonardo, dat ik hem heb zien opgroeien in de films. Verder speelt hij ook in de video van Lego House van Ed Sheeran, dat vond ik zo grappig, haha.

Dat waren ze alweer!

Wat is/zijn jou celebrity crush(es)?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

4 thoughts on “Mijn celebrity crushes. #2”

  1. Leuk om iemand anders crushes te zien. Adam Levine en Dylan zijn niet lelijk. Ik vind Ed Westwick of Ben Howard wel erg leuke types, haha. Ooh wat klinkt dat erg, maar ik kan ook niet echt zeggen dat het crushes zijn denk ik.

  2. Zac Efron is zeker niet verkeerd nee haha <3. Mijn favoriete crushes zijn toch wel Jan Kooijman (Nederland is nog niet zo verkeerd…) en Channing Tatum. Oh, en Stefan en Damon Salvatore uit The Vampire Diaries zijn ook zoooo geweldig! <3 Ik ga nu direct de muziek van Jacob Whitesides luisteren; ik hou van singer songwriters haha. Fijn weekend! Liefs

Geef een reactie