Lifestyle

Mijn celebrity crushes #3

Ik heb deze rubriek een tijdje in het stof laten staan maar nu laat ik je weer mijn favoriete mannelijke celebs zien waar ik stiekem toch echt een grote crush op heb. Dit is alweer deel drie.

celeb.jpg

Eddie Redmayne

Afbeeldingsresultaat voor eddie redmayne

Wat een heerlijke Britse vent is dit toch. Je kent hem waarschijnlijk wel van Fantastic beasts and where to find them, the danish girl en/of the theory of everything. Wat een geweldige acteur is het ook!

Lewis Watson

Afbeeldingsresultaat voor Lewis watson

Een wat onbekendere singer-songwriter is Lewis Watson. Hij heeft een aantal prachtige nummers en ik ken hem pas een jaartje denk ik zo. Wat een schattig koppie heeft ie toch. Ja mij mag hij mij wel een aantal nummertjes toezingen.

Justin Timberlake

Afbeeldingsresultaat voor justin timberlakeAfbeeldingsresultaat voor justin timberlake

Justin Timberlake met zijn geweldige dans moves en geweldige nummer. I’m down for it. Geen Justin Bieber voor mij, ik ben zeker team Justin Timberlake. En nee, voor als je het afvraagt, ik heb geen crush op obama.

Dylan Sprouse & Cole sprouse

Afbeeldingsresultaat voor cole sprouse dylan sprouse 2016

Wauw. Ken je hem nog van het kinder programma Zack & Cody? Nou, ze zijn opgegroeid hoor en jawel tot deze prachtige jongens. Dat had ik zeker niet verwacht, eerst waren ze nog zo schattig!

Niall Horan

Afbeeldingsresultaat voor olly murs

Eerst vond ik Harry Styles de meest interessante van One Direction maar ik begin Niall steeds meer interessanter worden vooral nu hij solo is begonnen en al een liedje heeft gemaakt.

Olly Murs

Afbeeldingsresultaat voor olly murs

Na het concert van Olly Murs waar ik bij was is mijn liefde wel voor hem gaan groeien. Zijn show was echt geweldig en sexy, dat had ik eigenlijk niet van hem verwacht.Zijn liedjes passen ook echt bij zijn uiterlijk.

Liam hemsworth

Afbeeldingsresultaat voor liam hemsworth

Tja bij welke vrouw staat deze man eigenlijk niet op het celebrity crush lijstje? Liam is gewoon ontzettend populair en draait al een tijdje mee in de showbizz. Ik vind hem zelf ook ontzettend grappig.

Brendon Urie

Afbeeldingsresultaat voor brendon urie

Dit is de lead zanger van Panic! At The Disco. Werkelijk waar een super coole gozer, geweldige inspiratie bron van mij met zijn liedjes die hij heeft geschreven en ogen waar je ik kan verdrinken. Wat wil je nog meer?

Wie is jou celebrity crush?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

1 thought on “Mijn celebrity crushes #3”

Geef een reactie