Beauty & Mode

Mijn favoriete budget make-up merken.

Ik ben gek op budget make-up merken. Veel is erg goed voor weinig geld. Ook hou ik er natuurlijk van om wat duurdere merken te kopen zoals bij MAC, shoppen daar is geweldig. Maar om een pareltje te vinden voor heel weinig vind ik het allerleukste. In deze post deze ik mijn favoriete budget merken en waarom.

catrice

1. Catrice.

Catrice heeft de uitstraling van een luxe merk vind ik! Het ziet er over het algemeen erg mooi uit allemaal. Mijn favoriete producten zijn de lipsticks en de foundations. Wel vind ik het jammer dat Catrice vaker de prijzen verhoogd waardoor het minder budget word.

2. Miss Sporty.

Ik vind Miss Sporty altijd maar een beetje kinderachtig. Maar als je door het kinderachtige uiterlijk kijkt zie je soms erg goede producten. Ik vind de kat oog paletten heel erg mooi en ook de mascara’s zijn erg goed.

3. Essence.

Essence heeft ook een kinderlijke uitstraling maar toch vind ik het net iets beter dan Miss Sporty. Essence heeft veel producten die ik leuk vind en ik heb ook de meeste producten van Essence en Catrice in mijn stash zitten omdat ze zo fijn zijn. Bij Essence vind ik vooral de nagellak leuk omdat ze mooi en heel goedkoop zijn.

4. Flormar.

Niet veel mensen kennen dit merk maar het is echt een super goed merk! Soms is het niet heel goedkoop maar het komt wel in de buurt! Vooral de oogschaduw en lipstick zijn echt prachtig. Als er een Flormar bij jou in de buurt zit moet je zeker eens binnen kijken.

make-up

5. Primark.

Ja, Primark verkoopt ook make-up! Ik ben er dol op. Ik heb een aantal pareltjes gevonden bij Primark voor 1 a 2 euro. Geweldig toch? De make-up is wel basic dus verwacht niet super aparte kleuren maar voor beginnende beauty liefhebbers is het prima. Of als je natuurlijk wat meer van basic houdt.

6. New York Color.

Ik vind dit merk een hele aparte uitstraling hebben in positieve zin. Jullie kennen vast allemaal wel het color wheel van NYC. Super mooi! Ook vind ik de nagellak erg mooi. Ook heeft het merk wat apartere kleuren die je normaal niet zo snel ziet.

7. Hema.

Ik was altijd een beetje sceptisch over Hema maar tegenwoordig vind ik het merk erg leuk! Ik ben helemaal verliefd op de lip balms, de kleurtjes zijn zo mooi en het blijft redelijk goed zitten. Tegenwoordig heb je ook een Hema Beauty filiaal, super leuk. Hema is steeds leuker aan het worden, niet alleen met make-up maar met alles eigenlijk.

8. Sleek.

Sleek is redelijk budget, de meeste producten liggen tussen de 5 en 10 euro. Wat in dit rijtje misschien wel duur kan zijn maar de producten van Sleek zijn echt prachtig. Vooral de oogschaduw palletten zijn echt pareltjes. Heel erg goed pigment. Verder heb ik nog niet veel van het merk geprobeerd maar dat staat op mijn lijstje.

9. W7.

De meeste beauty liefhebbers kennen dit merk wel. Het is een vrij nieuw merk wat eerst bekend stond om dupes van o.a het naked palette. Maar nu komt W7 steeds meer met vernieuwende producten wat super leuk is. Vooral de paletten vind ik leuk van w7. Ook vind ik de uitstraling erg leuk gedaan, het is eens wat anders dan de rest.

Tot zover mijn budget favorieten! Wat is jouw favoriete budget merk? 

3 thoughts on “Mijn favoriete budget make-up merken.”

Geef een reactie