Lifestyle

Mijn favoriete films.

Eerder heb ik al mijn favoriete boeken en series gedeeld. Maar ik heb nog nooit mijn favoriete films gedeeld. In deze post deel ik ze wel en waarom ik ze geweldig vind. Let wel op dat ik nog veel meer favoriete films heb. Vandaag een klein stukje daarvan.

image2

  1. Harry Potter: Alle delen. 

Net als de boeken vind ik ook de films tof. Wel vind ik de boeken ietsje leuker omdat het gewoon wat meer getailleerd is. Het leukste deel vind ik toch wel harry potter and the chamber of secrets. Ik weet niet waarom maar ik vind het gewoon zo leuk.

2. Finding Nemo.

Ik hou helemaal niet van animatie films eigenlijk. Dit is echt een van de weinigen die ik leuk vind. Ik associeer Finding Nemo echt als de film van mijn jeugd. Ik vind het ook erg leuk dat er binnenkort een nieuw deel van verschijnt: finding dory!

3. The Hunger Games.

The Hunger Games is zo’n gek en spannend verhaal. Er zitten veel details in de films. Ik heb de boeken ook  gelezen en ik vind dat ze redelijk overeenkomen. Ook vind ik de costumes in deze films heel tof.

4. The Hobbit.

Ik vind The Hobbit eigenlijk veel leuker dan Lord Of The Rings. The Hobbit telt drie delen waarvan ik het eerste en tweede deel het leukst vind. Het laatste deel vond ik toch een beetje nutteloos en uitgemolken helaas. Goed, gewoon een mooi en sterk verhaal en het plaatje ziet er goed uit.

5. If I Stay.

Dit is een hele mooie film over het leven en liefde. Het is ook op een hele fijne en mooie manier gefilmd waardoor je echt goed in de film komt. Het boek is ook zeker een aanrader want je kijkt er dan op een andere manier naar.

6. The Prestige.

Dit is zo’n rare film! Ik hou wel een beetje van ‘mindfuck’ films. Je hebt eigenlijk geen idee waar je naar zit te kijken. Op het einde snap je ineens alles. In deze film is dat gehalte erg hoog en zeker de moeite waard om te kijken.

7. The Fault In Our Stars.

Tja wie kent deze film nou niet. Dit is gewoon zo’n mooie film met een tikkeltje humor. Eigenlijk kan ik de film niet heel goed omschrijven: Je moet hem gewoon kijken. Pak wel vast een doos tissues.

8. What If.

Eigenlijk is deze film heel basic. Het is een typische romantische komedie. Toch vind ik hem heel leuk en is deze favoriet. Ik denk omdat Daniel Radcliffe er in speelt en ik hem in deze film een keer anders heb gezien dan als ‘Harry Potter’.

9. The Theory Of Everything.

En de laatste film die ik met jullie ga delen is The Theory Of Everything. Dit is weer een hele mooie film. Ook gaat het over de ziekte alzheimer. Het acteer werk in deze film vond ik echt heel goed en mooi. Zeker kijken deze!

Wat is jouw favoriete film? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Mijn favoriete films.”

  1. Ik ben ook gek op de Harry Potter films en boeken! The Theory Of Everything vond ik zooo’n mooie film! What If kende ik nog niet. De trailer ziet er leuk uit 🙂 Ga ik binnenkort eens kijken.

Geef een reactie