Lifestyle Muziek

Mijn favoriete muziek #1

Ik hou heel veel van muziek. Ik kan echt geen dag zonder. Natuurlijk heb ik ook favoriete liedjes die ik wat vaker luister dan normaal. Het leek mij leuk om eens in de tijd mijn favoriete muziek te delen in deze rubriek. Hier komen mijn 10 favoriete liedjes van dit moment.

1. Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt Like A Motherfucker.

Een heerlijk nummer voor de zomer. Bij mij blijft hij de hele dag in mijn hoofd zitten, hij is lekker catchy. De lyrics clip van dit lied vind ik verder ook leuk en er bij passen.

2. Shawn Mendes – I Don’t Even Know Your Name. 

Ik ben helemaal weg van Shawn Mendes op dit moment. Ik vind zijn muziek leuk omdat het lekker acoustic is en ik hou heel erg van Singer Songwriter. Eigenlijk vind ik het hele album Handwritten geweldig maar als ik moest kiezen word het dit liedje.

3. Major Lazer ft. Dj Snake – Lean on. 

Heerlijk nummer voor de zomer en op festivals. Elke zomer heb ik wel een ”zomer liedje” als je begrijpt wat ik bedoel. Dit jaar denk ik dat dit hem gaat worden. Ik denk dat iedereen die mij persoonlijk kent gek wordt van dit lied, haha.

4. Nick Jonas – Jealous. 

Ik heb niks met Nick Jonas maar dit lied blijft maar in mijn hoofd hangen. Ik vind de lyrics zelf maar een beetje raar maar het is so catchy dat ik het maar blijf luisteren. Beetje fout eigenlijk.

5. Twenty One Pilots – Stressed Out. 

Dit is een lekker chill nummer. Ik luister dit meestal in de ochtend als ik me klaar moet maken, dat vind ik heel fijn.Het is ook een leuke band.

6. Haris – Impress You. 

Weer een acoustic nummer. Ik vind Haris zelf een hele leuke jongen, beetje het boy-next-door type. En het nummer zelf doet me denken aan een situatie die ik op dit moment zelf beleef. Want kom op… What does it take to impress you?

7. Zedd ft. Troye Sivan – Papercut. 

Ik hou heel erg van dance nummers met tekst zoals deze. Verder ben ik enorm van Troye Sivan en Zedd vind ik meestal ook wel leuk. Een goede combinatie dus! Ik vind het trouwens heel leuk dat Dj’s tegenwoordig veel met andere artiesten samenwerken.

8. Ed Sheeran – Be Like You.

Ik ben ontzettend fan van Ed Sheeran. Dit is een heel oud liedje. Ik kwam hem laatst weer tegen omdat hij een album met oude muziek had uitgebracht. Ik vind dit nog steeds een leuk liedje!

9. Olly Murs – Seasons.

Een heel mooi liedje met een leuke clip. Ik vind dat Olly eigenlijk altijd wel leuke video clips heeft. Eigenlijk vind ik weer het hele album leuk en kon ik niet kiezen. Het album heet Never Been Better.

10. Taylor Swift – 1989.

Nee, ik ga echt niet kiezen tussen de liedjes van dit album. Echt een geweldig album is dit zeg. Ik denk dat dit al zo´n 3 maanden mijn favoriete album is. Ik vind het zoooooo jammer dan Taylor niet meer te beluisteren op spotify aangezien ik dat zo´n fijne app vind om muziek te luisteren. Maar toch, dit album is echt geweldig. LUISTER HET.

Dat was het alweer!

Wat is jou favoriete liedje van dit moment?

 

Geef een reactie