Lifestyle Muziek

Mijn favoriete muziek #2

Ik hou heel veel van muziek. Ik kan echt geen dag zonder. Natuurlijk heb ik ook favoriete liedjes die ik wat vaker luister dan normaal. Het leek mij leuk om eens in de tijd mijn favoriete muziek te delen in deze rubriek. Hier komen mijn 10 favoriete liedjes en album van dit moment.

  1. The Weeknd ft. Ed Sheeran – Dark Times.

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet ben ik enorm fan van Ed Sheeran. Ik was daarom ook erg leuk toen dit liedje op het album van The Weeknd verscheen. Zelf vond ik The Weeknd al leuk en zijn nieuwe album vind ik ook weer erg leuk.

2. Adam Lambert – Ghost Town.

Adam Lambert heeft een hele mooie stem. Hij heeft vele leuke liedjes vind ik maar deze is toch het leukste ook al is hij het bekendst. Meestal vind ik de bekendste liedjes van een artiest minder leuk dan andere liedjes op hetzelfde album maar in dit geval is dat niet zo.

3. 5 Seconds Of Summer – She’s Kinda Hot.

Het 2de album van 5SOS komt bijna uit en er zijn al 3 liedjes uitgekomen. Dat zijn She Kinda Hot, Fly Away en Jet Black Heart Ik vind ze eigenlijk alle drie even leuk! Ik ben daarom ook zeker benieuwd naar de rest van het album.

4. One Direction – Drag Me Down.

Dit is echt een liedje wat de hele dag in je hoofd blijft zitten maar niet op de irritante manier. Ik vind het echt een heel leuk liedje. Nog steeds vind ik het jammer dat Zayn de band uit is gestapt maar goed. Het liedje Drag Me Down is wel heel vernieuwend.

5. Years & Years – Desire (Gryffin Remix).

Ik vind dit zo’n leuk lied. En toen ik naar de film We Are Your Friends ging kwam dit lied ook aan bod maar dan een remix ervan. Die vond ik ook heel leuk en bij de film passen. We Are Your Friends is een leuke film, zeker een aanrader ook als je van elektronische muziek houdt.

6. Melanie Martinez – Soap.

Melanie Martinez is een artiest die ik nog niet lang ken. Ik kwam haar nieuwe album tegen op Spotify (new music friday playlist, aanrader) en vond het echt een goed album. Maar Soap is toch mijn favoriet omdat ik de beat/bubbels zo leuk gemaakt en bedacht vind.

7. Lana Del Rey – High By The Beach.

Je houdt van Lana of je houdt er niet van. Maar ik vind de muziek echt geweldig. Het is wel voor bepaalde buien. Dit nummer van haar ontdekte ik ook weer. Vooral het refrein vind ik heel leuk en zing ik altijd mee.

8. The Neighbourhood – R.I.P 2 My Youth.

The neighbourhood is een beetje een duistere band. Dit liedje is ook weer een beetje duister maar dat verklapt de titel wel een beetje. Toch vind ik het een tof liedje met een goede boodschap en de muziek van the neighbourhood zit altijd goed in elkaar.

9. Halsey – Ghost.

De muziek van Halsey had ik al een tijdje niet meer geluisterd. Toen ik weer wat ging luisteren wat ik gelijk weer helemaal fan. En dan vooral van het liedje Ghost. Heel mooi gezongen, mooie tekst. Gewoon helemaal mooi.

10. Troye Sivan – WILD.

En als laatste het nieuwe album van Troye Sivan. Ik bedacht me dat het misschien wel leuk zou zijn als ik ook elke keer een album in mijn favoriete muziek artikel zet aangezien ik meestal wel een album heb waar ik echt geen favoriete liedje van heb en ze allemaal geweldig vind. Dat is dus dit album geworden! Echt waar, dit album moet je echt luisteren! Super mooie tekst en natuurlijk zijn de liedjes verder qua beat heel leuk. Sinds het uit is luister ik het bijna wel 2 x per dag. Ik ben echt fan!

Dat was het alweer!

Wat is jou favoriete liedje van dit moment?

3 thoughts on “Mijn favoriete muziek #2”

Geef een reactie