Lifestyle Muziek

Mijn favoriete muziek

Ik hou heel veel van muziek. Ik kan echt geen dag zonder. Natuurlijk heb ik ook favoriete liedjes die ik wat vaker luister dan normaal. Het leek mij leuk om eens in de tijd mijn favoriete muziek te delen in deze rubriek. Hier komen mijn 9 favoriete liedjes van dit moment.

  1. Alessia Cara – Overdose. 

Ik kende Alessia Cara eigenlijk eerst van het nummer  Here. Maar op een of andere manier ben ik haar album Know-It-All gaan luisteren en daar zitten echt een aantal leuke nummers tussen zoals deze.

2. The 1975 – She’s American.

In deze post deel ik ook twee echt favoriete van de band The 1975. Ze hebben een nieuw album uit, I Like It When You Sleep, For You Are So Beautifull Yet So Unnaware Of It (een hele tekst). She’s American is een liedje wat ik niet van ze had verwacht maar hij is echt favoriet.

3.  The 1975 – The Sound.

En dit is ook zeker een favoriet. De boodschap achter dit liedje vind ik echt heel mooi en goed en het is gewoon een lekker liedje. Ik  kan niet wachtten tot 1 April want dat ga ik ze live zien!

4. Kodaline – Talk.

Ik luisterde de laatste tijd niet echt meer naar Kodaline. Jammer, want ze zijn echt heel goed. Omdat ik een concert van ze had was ik weer wat meer Kodaline aan het luisteren. Dit liedje is niet de bekendste maar heel erg fijn om naar te luisteren.

5. Raleigh Ritchie ft. Stormzy – Keep It Simple.

Ik ken de artiest eigenlijk niet zo goed maar ik vind dit echt een heerlijk chill nummertje om te luisteren als je aan het werk bent bijvoorbeeld. Normaal hou ik niet zo van rap tussendoor de liedjes maar bij deze vind ik het wel wat hebben.

6. Nina Nesbitt – Chewing Gum.

Ik kende Nina Nesbitt alleen van zachte acoustic liedjes maar nu heeft ze ook andere pop nummers uitgebracht. Als ik er na luister doet het me een beetje denken aan Taylor Swift dus dat is een compliment.

7. Demi Lovato – Stone Cold.

Wat is Demi toch een pracht mens. Ze heeft een geweldige stem en haar liedjes vertellen altijd een goed verhaal. Dit liedje is echt weer geweldig. De video vind ik ook heel mooi gefilmd.

8. Walking On Cars – Catch Me If You Can.

Walking On Cars kent bijna niemand als ik ze noem. Wel zijn ze erg goed! Het is een beetje rock achtig, zeker de moeite om een keer te luisteren. Dit liedje kwam ik laatst weer tegen en nu behoort hij weer tot mijn favorieten.

9. Troye Sivan – Swimming Pools.

Echt jammer dat dit liedje niet op Spotify is. Dit is namelijk eigenlijk een exclusief liedje wat alleen op de target edition van zijn album staat. Maar soms als ik tijd luister ik hem wel op youtube.

Dat was het alweer.

Wat is jouw favoriete liedje van het moment?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

 

Geef een reactie