Lifestyle Muziek

Mijn favoriete muziek. #3

Er is veel muziek uitgekomen de laatste tijd. Maar geen artikel over mijn favoriete muziek. De laatste was in September! Dat is wel lang geleden. Vandaar nu weer een nieuw artikeltje met mijn favoriete muziek. Spoiler alert: Fangirling all over the place.

  1. Justin Bieber – Love Yourself.

Ik heb nooit iets met Justin Bieber gehad (nog steeds niet eigenlijk) maar op zijn nieuwe album zitten toch een aantal leuke nummers. Ed Sheeran heeft dit liedje geschreven en hoor ik hem er echt in, ik hoop dat hij dit liedje ooit nog een keer zelf gaat zingen. Ps. Check ook even deze cover van dit liedje. Het is van een vriendin/klasgenoot en ik vind het echt zo mooi.

2. The Vamps – Cheater

The Vamps ken ik al een tijdje en eindelijk hebben ze een nieuw album uitgebracht. Cheater is denk ik wel mijn favoriet van het album. Het is gewoon zo catchy. De clip vind ik trouwens echt adorable (Bradley <3). Als je van boy bands houdt is dit zeker een band die je even moet luisten. En het accent is zo Brits, I love it.

3. Ed Sheeran – New York

Ik kende dit liedje al 2 jaar maar het is nooit echt uitgebracht. Eindelijk bracht Ed hem uit. Ik wachtte al zolang op de studio versie en eindelijk. Het liedje zit trouwens op de x wembley edition (deluxe) waar nog 3 andere nieuwe liedjes op te vinden zijn. Ik vond alleen de live version op youtube maar die is ook zeer goed.

4. One Direction – Never Enough

spotify:track:7rdP71W8x4UbJ0KAKBACbo

Ook One Direction heeft niet stil gezeten en brachten hun 5de album uit. Wow, 5 albums in 5 jaar. Ik heb wel gemengde gevoelens want dit is hun laatste album voordat ze een break nemen. Ik vind dit wel jammer maar ik snap ook wel waarom ze een break nemen. Goed, maar afwachten tot ze terug komen en of ze wel terug komen.

5. Ellie Goulding – Codes

Ik hoor echt iedereen over On My Mind, Lost And Found en Army van haar nieuwe album maar ik hoor niemand over Codes. Maar toch vind ik het wel een van mijn favorieten van het album. Nog eventjes wachten want ik ga namelijk in Januari naar het concert van Ellie. Ik ga voor de tweede keer dus ik ben erg benieuwd hoe de show nu zal gaan.

6. The Neighbourhood – Daddy Issues

Wat jammer dat ik niet naar het concert ben geweest. Het was namelijk 19 November en ik ben niet gegaan in verband met de aanslagen in Parijs. Ik durfde eigenlijk niet zo goed. Goed, er is nu niks gebeurd maar dat weet je van te voren niet natuurlijk. Daarom heb ik het moeten doen met het beluisteren van de muziek. Ze komen trouwens terug in Maart voor als je interesse hebt.

7. Little Mix – Hair.

Dit is een lekker mee zing liedje die je eigenlijk in elke mood wel kunt luisteren. Gotta love Little Mix. Girl Power. Ze hebben ook een nieuw album dus zeker even checken.

8. Sam Smith – Leave Your Lover.

Ik had Sam Smith al een tijdje niet geluisterd en ging even zijn album weer een keer luisteren. Ik vind dit liedje toch wel erg leuk en ik luister hem (en zijn hele album) weer wat vaker. Sam Smith kom please weer even een keertje naar Nederland.

9. Drake – Hotline Bling.

Oke ik ben hier niet echt trots op. Ik vind dit eigenlijk helemaal geen geweldig lied. Maar het is gewoon zo catchy en mede door de parodie vines die gemaakt zijn over de clip luister ik het liedje gewoon best vaak.

10. Troye Sivan – Blue Neighbourhood

spotify:album:2Kd0yf71hrqGWXT4G375WR

Zoals altijd zit er weer een album bij. En weer is Troye dat. Nu ik dit schrijf is het net een paar uur uit maar oh my god het is geweldig. Vooral for him. en too good vind ik echt heel leuk maar eigenlijk staat het hele album al de hele dag nu op repeat. Ik had het album zelfs al pre ordered omdat ik bijna zeker wist dat het een van mijn favorieten zou worden. PS HIJ KOMT NAAR NEDERLAND OMG OMG OMG

Wat vind jij van de muziek van Troye Sivan?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie