Lifestyle

Starbucks drankjes – Mijn favoriete Starbucks drankjes

starbucks drankjes

Starbucks is een plek waar ik graag kom. Het is de sfeer en de lekkere drankjes die mij doen genieten. Soms neem ik het gewoon mee en som blijf ik even in de Starbucks zitten. Vandaag deel ik een aantal drankjes die ik heerlijk vind bij Starbucks.

Iced Tea Peach Green Lemonade

Dit is een recente favoriet. De Iced Tea’s zijn er nog niet zo lang maar deze is zeker favoriet. Voor al in de zomer. Dit is een heerlijke perzik ice tea en echt precies goed. Dit is mijn favoriete ijsthee.

Café Mocha

Natuurlijk vind ik de normalere koffie’s zoals cappuccino van Starbucks ook erg lekker maar als ik echt een soort speciale koffie wil dan vind ik de café mocha echt heerlijk. Zoals je misschien al kunt raden is dit een koffie met een mokka smaakje.

Iced Café latte

Als je trek hebt in koffie maar het is eigenlijk veel te warm voor, dan is de Iced Café Latte ideaal. Ik hou niet zo van warme dranken als het warm is in Nederland. Dus dan neem is graag een koudere versie van de Latte Machiatto.

Signature Hot Chocolate

Dit drankje is lekker als je trek hebt in een warm drankje maar geen koffie of thee. Dan ga ik natuurlijk voor warme chocolade melk. Dit is niet de orginele maar de ‘signature’ versie, dus die van Starbucks!

Mocha Frappucino blended coffee

Frappucino’s zijn bij mij altijd groot favoriet. Een soort van ijskoffie, maar dan net iets anders en er zijn lekker smaakjes te verkrijgen. Ik ben fan van de mocha variant. Lekkere dot slagroom erop en klaar!

Cool Lime

En het laatste drankje dat ik wil delen heeft de naam Cool Lime. Ik weet niet precies hoe je dit moet uitleggen maar het is een soort van frisdrank (maar dan gezond). Je kunt het een beetje zien als vitamin water. Deze heeft een frisse limoen smaak, lekker voor tussendoor.

Meer over koffie lezen? Lees hier mijn antwoorden op vragen over koffie in de koffie tag.

Wat zijn jouw favoriete Starbucks drankjes?

Facebook Instagram Bloglovin Twitter.

2 thoughts on “Starbucks drankjes – Mijn favoriete Starbucks drankjes”

Geef een reactie