Beauty & Mode Lifestyle

Favoriete webshops – Webshops waar ik graag winkel

Ik hou van shoppen en dat doe ik ook online. Regelmatig vul ik mijn winkelmandje en soms bestel ik echt eens iets. In deze post deel ik mijn favoriete webshops die naar mijn mening echt top zijn. Klik snel verder en kom deze te weten.

Favoriete webshops

C&A

De eerste webshop van het lijstje favoriete webshops is c&a. C&A heeft niet altijd geweldige collecties. Meestal shop in online bij C&A als er veel aanbiedingen er zijn. Er is bijvoorbeeld veel dat ik shirtjes rond de 3-5 kan scoren in de sale. Dat vind ik best wel weinig voor shirtjes die ook nog leuk zijn! Ook zijn mijn pakketjes er altijd erg snel.

Bol.com

Tegenwoordig verkopen ze bijna geen CD’s meer in fysieke winkels. Mijn redder is bol.com. Ik koop hier echt bijna altijd mijn CD’s en meestal hebben ze ook nog speciale fan acties waarbij je iets kunt winnen. Ik heb bij Bol.com toegang gewonnen tot een special fan album release p


arty van The Script waarbij ik ze ook nog heb ontmoet! Ook fijn van bol.com, je spullen heb je meestal al de volgende dag.

Klik hier om te winkelen bij bol.com.

Ebay

Dit is niet echt een webshop maar toch wilde ik hem even in mijn lijstjes vermelden. Op Ebay kun je namelijk echt leuke hebbedingetjes scoren voor helemaal niks. Soms is het zelfs onder de een euro. Meestal duurt de verzending wel erg lang (lees – een maand)  maar voor die paar euro hoor je mij echt niet klagen. Die spullen van Ebay heb ik toch nooit gelijk nodig.

Klik hier om te winkelen bij Ebay.

Favoriete webshops

Pull & Bear

Ik moet niet te vaak op deze site kijken. Pull & Bear heeft altijd zulke leuke items. Ik kom niet heel vaak bij de Pull & Bear, daarom ik het fijn dat ze ook een webshop hebben. Vooral de shirtjes vind ik altijd echt te cute voor woorden en ik moet me echt beheersen niet alles te kopen.

Etsy

Ik heb hier nog maar een keer iets gekocht maar toch zet ik hem in dit lijstje. Het is gewoon zo leuk om alleen even te kijken er op. Etsy is een soort Ebay achtige website met hand made items. Hierbij moet je denken aan zelfgemaakte kleding, notitieboekjes, posters. Vooral als fangirl is het verleidelijk om deze website leeg te kopen. Dat doe ik niet omdat de prijzen best wel hoog zijn meestal.

Klik hier om te shoppen bij Etsy.

Usfoodz

Ik hou van Amerikaans snoep en dit is echt de ideale site voor dat. Hier vind je echt van alles uit Amerika. Mega duur vind ik het ook niet. Oke, het zijn andere prijzen dan de winkels hier maar je betaalt echt niet de hoofdprijs.

usfoodz1

Berschka 

Het zelfde als Pull & Bear eigenlijk. Ik kom er niet zo vaak, maar toch hebben ze er leuke dingen, ook op de webshop. Ik heb nog niet heel vaak bij Berschka besteld maar het blijft een leuke winkel. In mijn winkelmandje zitten nog steeds schoenen die ik echt eens moet afrekenen…

Zara

Zara blijft mijn favoriete winkel qua kleding. Als ik er kom wil ik gelijk de hele winkel leeg kopen. Dat geld ook voor de webshop… Gelukkig kan ik me altijd wel beheersen. Ik vind altijd de foto’s die Zara maakt voor de kleding er super tof uit zien. Het is iets anders, iets nieuws. Hierdoor blijf ik echt langer hangen op de website.

Hema

Ik bedoel hier vooral de foto dingen. Bij de Hema webshop kun je namelijk heel veel dingen laten maken met je eigen foto. Denk aan hoesjes, een mok of een kalender. Je kunt zelf gebak laten maken met jouw foto er op! Heel leuk.

Klik hier om te winkelen bij Hema.

Elf

En de laatste webshop van het rijtje favoriete webshops is ELF! Eyes Lips Face is zoals je misschien wel hebt kunnen raden een beauty webshop. ELF is een budget make-up merk. Ik heb al eens een bestelling geplaatst en ik was zeer tevreden over de producten die ik kreeg! Aanrader dus.

Wat zijn jouw favoriete webshops?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Nog meer webshops ontdekken? Lees hier mijn artikel over budget webshops.

0 thoughts on “Favoriete webshops – Webshops waar ik graag winkel”

  1. C&A heeft onverwacht soms best leuke en fijne dingen! Boozyshop is een nieuwe favoriet van mij. Qua kleding kom ik echt overal, stradivarius is ook een leuke 🙂

  2. Ik vind bershka een hele mooie en leuke winkel maar op de ene of andere manier slaag ik er maar twee per jaar ofzo haha. Ik kom er wel echt vaak en kijk ook veel op de site maar vertrek gewoon met lege handen haha Het is het denk ik meestal net niet voor mij hmm

Geef een reactie