Muziek

Mijn muziek gebruik: Spotify.me

Wie mij een beetje kent weet dat ik heel veel gebruik maak van de app Spotify. Eigenlijk luister ik via deze app altijd naar muziek. Dit jaar heeft spotify weer een nieuwe tracking methode gelanceerd. Ik was altijd dol op spotify ”year in music” dus ik vind dit ook zeker leuk. Met Spotify.me kun je bijvoorbeeld zien naar welke genres je luistert en naar welke liedjes je het meeste luistert. Ik laat je mij Spotify.me zien in dit artikel.

Niet onverwacht is dat mijn favoriete artiest natuurlijk Ed Sheeran is. Bij spotify year in music kreeg ik al te horen dat ik bij de 3% van alle Ed Sheeran luisteraars behoorde die het meeste naar hem luisterden. Ook niet totaal onverwacht…

Mijn top track van deze maand is Buy Me Diamonds van Bea Miller. Ik vind dit zo’n goed lied en ik ben echt fan geworden van Bea Miller na haar twee verschenen EP’s.

1 uur is de tijd wanneer ik blijkbaar het vaakst naar muziek luister. Vaak zet ik muziek aan om in slaap te komen met een timer, vandaar. Wel grappig om te zien dat mijn spotify vrijwel de hele dag aan staat.

Mijn muziek stijl kun je dus omschrijven als danceable en energitic. Dat had ik eigenlijk zelf niet verwacht eigenlijk, ik dacht dat mijn muziek altijd best nog wel rustig was. Mijn beats per minuut is 120 wat ik ook nog wel hoog vind voor mij.

Dat pop mijn meest beluisterde genre was had ik zelf wel verwacht. Maar vaak luister ik ook wel andere genres dan alleen pop of dan gemixt met een andere genre. Wat tropical en neo mellow is trouwes… Ik zou het zelf niet weten, haha.

Als laatste gokt Spotify nog iets over je leven op basis van je muziek stijl. En het klopt eigenlijk allebei. Ik dans nou niet altijd als ik muziek luister maar ik zin wel altijd mee haha. Ook luister ik naar muziek als ik aan het hardlopen ben.

Heb jij spotify.me al geprobeerd? 

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

1 thought on “Mijn muziek gebruik: Spotify.me”

Geef een reactie