Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen Persoonlijk

Mijn project: Ik ga een boek schrijven?! #1

Bij Stichting STAD Haarlem loop ik een maand stage. In deze maand heb ik de keuze om iets te doen wat ik altijd al had willen doen. Wat ik graag wilde doen wist ik totaal niet. Na een hevige brainstorm sessie (trust me, het was heftig hoor) kwamen we uit op een bepaald ding: verhalen.

12874172_952651791492785_867633930_o (1).jpg

Ik hou namelijk van muziek, films, boeken en schrijven. In dat alles zit een bepaald verhaal, dit trekt mij naar de vier dingen toe. Ik schreef normaal al verhalen, eigenlijk was dat altijd een begin van een boek. Maar ik maakte dit nooit af. Ik kwam altijd maar met excuses dat ik geen tijd heb, niet goed in spelling ben en noem maar op.

Maar nu ga ik het gewoon doen. Ik ga een boek schrijven. Oké, dat klinkt wel heel vast nu ik het zo typ. Maar ik ga het gewoon proberen. De reden dat je dit aan het lezen bent trouwens is dat ik jou meeneem. Elke vrijdag verschijnt er namelijk een blog over hoe mijn ervaring is over het schrijven, waar ik op vast loop en eigenlijk alles eromheen op Stad-haarlem.nl

Zou jij een boek willen schrijven?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Mijn project: Ik ga een boek schrijven?! #1”

  1. Heel veel succes! 🙂 Ik ben heel benieuwd. Zelf houd ik ook van schrijven, zou best een boek willen schrijven, maar vind het altijd te saai (mijn verhaal), heb moeite met het afschrijven etc..

Geef een reactie