Lifestyle Persoonlijk

Mijn vakantie – Veel werken, boeken, films en uitjes.

Het grootste ding wat ik in de vakantie heb gedaan is werken. Ik had werkweken van 30-40 uur. Soms was het best wel zwaar maar ik ben nu geld en een ervaring rijker. Ik heb niet alleen gewerkt, ik heb namelijk ook veel boeken en films gekeken. En verder de gebruikelijke dingen zoals naar de bioscoop en met vrienden afspreken. Benieuwd naar mijn vakantie? Lees dan snel verder.

thummbb

Werken deed ik het grootste deel bij Blokker. Verder een aantal uur bij Vomar. Ik heb twee bijbaantjes. Dat is zo omdat ik vorig jaar alleen bij Vomar werkte en maar 3 uur per week kon werken. Daarom heb ik maar een nieuwe baan gezocht, dat werd Blokker. Bij Vomar vul ik de vakken. Bij blokker ben ik hulpkracht wat inhoudt dat ik kassa doe, klanten help, aanvul en nog veel meer. Ik doe eigenlijk van alles in de winkel.

Het werk viel soms best wel zwaar, ik maakte lange dagen en soms werkte ik zelfs bij de Vomar en Blokker op een dag. Ondanks dat was het werk wel heel leuk. Ik vind het leuk om met klanten te praten en natuurlijk te helpen. Ook is het team waar ik in werkte wel oke. Bij de vomar is het niet echt leuk om te werken, het werk vind ik gewoon niet zo leuk. Maar ik verdien er wel meer.

facebook

Dat was eigenlijk het grootste deel van mijn vakantie. Maar ik heb ook nog een aantal leuke dingen gedaan in mijn vakantie. Ik heb namelijk ook in mijn vrije tijd veel boeken en films gezien. De hoogtepunten van de films waren The Age Of Adeline en Paper Towns die ik beide in de bioscoop heb gezien. Zeker aanraders! Qua boeken waren het Verkikkerd en Ken Je Me Nog. Het zijn echt van die chicklits maar dat vind ik ook wel erg leuk. Ook aanraders als je van zulke boeken houdt.

Verder ben ik nog naar een aantal feestjes geweest. Ik wilde eigenlijk naar veel festivals en feestjes maar eigenlijk was alles waar ik heen wilde naar 18+ gegaan en ik ben 17. Dus dat was wel jammer. Toch heb ik wat leuke feestjes meegemaakt. Ook heb ik wat andere leuke dingen gedaan zoals shoppen, naar het strand of gewoon gezellig even afspreken.

Ik heb eigenlijk een hele drukke vakantie gehad met weinig rust. Dat vond ik wel jammer, dat ga ik volgend jaar anders doen zodat ik wat minder werk en wat meer rust heb voor mezelf. Dat was mijn vakantie.

Hoe was jouw vakantie?

0 thoughts on “Mijn vakantie – Veel werken, boeken, films en uitjes.”

Geef een reactie