Lifestyle Muziek

Muziek apps

Zoals jullie allemaal wel weten luister ik elke dag muziek. Om muziek te luisteren gebruik ik een aantal apps en ook gebruik ik een aantal andere apps die te maken hebben met muziek. Ik deel ze in deze blogpost!

ticketswap

  1. Youtube.Afbeeldingsresultaat voor youtube

Dit is niet persé een muziek app maar kun je wel gebruiken om muziek mee af te spelen. Ik gebruik dit vooral om muziek video’s te kijken en live optredens op bijvoorbeeld een tv show.

2. Spotify.

Afbeeldingsresultaat voor spotify

Tja spotify is denk ik écht mijn all time favoriete app. Ik heb zelfs een artikel geschreven met redenen waarom Spotify geweldig is. Klik hier voor dat artikel. Spotify kent iedereen wel denk ik, een streaming dienst voor de meeste muziek.

3. Musixmatch.

Afbeeldingsresultaat voor musixmatch

Deze app zat eerst een tijdje met spotify gekoppeld. Je kon dan in de spotify app de lyrics zien van de liedjes. Helaas zijn ze gestopt met samenwerken en heb ik musixmatch apart gedownload. Met deze app kun je dus je muziek apps koppelen om de lyrics te zien terwijl je de muziek aan het luisteren bent.

4. Tidal.

Afbeeldingsresultaat voor tidal

Tidal heb ik sinds kort. Tidal heb ik eigenlijk als eerst aangeschaft omdat dit de enigste manier was om het nieuwe album Lemonade van Beyoncé te kunnen beluisteren. Nu heb ik tidal omdat ik het een fijne app vind. Deze maand ben ik overgestapt naar tidal hifi waardoor je muziek kwaliteit veel beter wordt. En je kan het verschil duidelijk merken!

5. Ticketswap.

Afbeeldingsresultaat voor ticketswap

Ticketswap is een app die ik gebruik voor concert kaartjes. Ticketswap is een soort van veilige marktplaats voor concert kaartjes (e-tickets). Als ik geen kaartje heb weten te bemachtigen hou ik ticketswap altijd in de gaten of iemand kaartjes verkoopt.

Welke muziek apps gebruik jij?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie