Beauty & Mode

Roze nagellak look – Catrice & Essence in roze tinten

Roze nagellak look

Ik doe de laatste tijd vrij weinig met nagellak. Ook doe ik het zelf niet vaak op. Een paar weken terug had ik weer zin in nagellak en deed ik het weer op. Het waren twee verschillende lakjes en ik laat de roze nagellak look zien in deze post.

Catrice

Ik koos voor 2 lakjes. Het eerste lakje dat ik gebruikte in de roze nagellak look is van Catrice. Dat is kleur Crushed Crystals in de kleur 06 Call Me Princess. Dit is een heel mooi lakje, ideaal voor de zomer. Het ‘sand effect’ vind ik nog steeds heel tof.

Roze nagellak look

Essence

Het tweede lakje wat ik gebruikte was er eentje van Essence. Dit is de Colour & Go in de kleur. Een mooi simpel lakje en ook leuk voor de lente/zomer. Het lakje vind ik alleen niet zo heel fijn lakken.

Roze nagellak look

De combinatie vind ik zelf erg leuk. Vooral omdat het beide een ander effect is. Het lakje van Catrice is een zand effect terwijl die van Essence een normaal effect is. Mooie combinatie vind ik.

Een review lezen over nagellak? Lees hier mijn review over perfect touch nagellak. 

Doe jij wel eens een combinatie van twee nagellak op?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Roze nagellak look – Catrice & Essence in roze tinten”

Geef een reactie