Lifestyle

Netflix tag – Wat kijk ik graag op netflix? Lees mijn antwoorden!

n

Op we website van Annemerel zag ik een artikel met 10 vragen over netflix, de netflix tag. Dit is artikel vond ik erg leuk, vandaar dat ik zelf ook de tag wilde invullen op mijn eigen blog. Lees je mee met mijn antwoorden over vragen over Netflix.

Als ik even niet na wil denken en gewoon wil lachen

Deze is makkelijk te beantwoordden. Ik heb namelijk drie series die ik kijk als ik geen zin heb in zware materie maar gewoon even wil ontspannen. Dit zijn Friends, The Ranch en Grace & Frankie. Friends heeft waarschijnlijk geen uitleg nodig (en anders: get out!). Grace & Frankie en The Ranch zijn Netflix Original series.

Favoriete serie om met het mannelijke geslacht te kijken

Ik vind dit een beetje een rare stelling, zou niet precies weten wat voor serie ik zou kijken met het mannelijke geslacht te kijken. Als ik dan toch moest kiezen zou ik gaan voor een misdaad serie zoals Homeland of The Blacklist.

Serie die de meest nostalgische gevoelens oproept

De serie Prison Break! Niet persé omdat ik dan aan een bepaald iets moet denken maar omdat Prison Break de eerste serie was die ik echt ging volgen. Toen was er nog geen Netflix en waren er ook niet veel on demand streamingdiensten. Ik zat altijd voor de tv klaar met mijn ouders om een nieuwe aflevering Prison Break te gaan kijken.

Series die ik elke week op de voet volg

Ik heb eigenlijk niet echt series meer waar ik echt klaar ga voor zitten. Welke serie ik wel altijd gelijk kijk wanneer deze uitkomt is Sherlock, zo spanenend altijd! (maarja, die serie heeft ook maar 3 afleveringen).

Series die ik in korte tijd van begin tot eind gekeken heb

Dit zijn er echt ontzettend veel. Wanneer ik eenmaal in een serie zit wil ik heel graag blijven doorkijken. Een aantal series zijn doctor who (ik ben pas begonnen met kijken bij seizoen 6 en heb die in een maandje gekeken), house of cards (zo spannend!) en Friends!

Serie die ik het liefst alleen kijk

Game of thrones! Hij staat helaas niet op Netflix maar dit is wel de serie waar ik gelijk aan moest denken. Wanneer ik Game Of Thrones kijk wil ik me gewoon even verplaatsen naar dat wereldje en heb ik eigenlijk geen zin om te praten en gezelschap. Na een aflevering wil ik dit overigens wel weer met iedereen delen en complot theorieën verzinnen.

Series waarvan ik hoop dat ze ooit nog op netflix zullen verschijnen

Dit vind ik wel een leuke vraag uit de netflix tag! Eigenlijk hetzelfde antwoord als de vorige vraag: Game Of Thrones. Het zou zooo fijn zijn als ik deze gewoon op Netflix kan kijken. Game Of Thrones is trouwens niet makkelijk te bekijken sinds HBO weg is. Ik wil ook graag Game Of Thrones nog een keer kijken dus dan is het zeker handig als Game Of Thrones op Netflix komt.

Series waar ik naar uitkijk

Ik heb nog zin om het nieuwe van seizoen van Grace & Frankie, deze is in januari uitgekomen maar ik heb nog geen tijd gehad om deze te bekijken. Ik wacht met smacht op nieuwe seizoenen van onder andere Black Mirror, Sherlock en Stranger Things.

Beste netflix-tip

Mijn beste Netflix tip die ik kan geven is kijken naar de aanbevolen series door Netflix. Waarschijnlijk kent iedereen deze tip al maar dit is eigenlijk de enige Netflix tip die ik kan bedenken.

Wil je mijn favoriete series weten? Lees dan dit artikel.

Beantwoordt wat vragen van de netflix tag in de comments!

2 thoughts on “Netflix tag – Wat kijk ik graag op netflix? Lees mijn antwoorden!”

Geef een reactie