Beauty & Mode Persoonlijk

Kastanjebruin haar inspiratie – New haar, kastanjebruin

Kastanjebruin haar inspiratie

Ik wilde mijn haar al een tijdje bruin/rood achtig verven. Ik had al verf gekocht maar ik durfde het steeds niet aan en bovendien paste mijn bruin-blonde ombre haar beter bij de zomer. Nu is het herfst dus besloot ik het maar eens te gaan doen. Het effect zie je in deze blogpost, kastanjebruin haar inspiratie.

Haarverf

Ik verfde mijn haar zelf met een haarverf van de kruidvat van het merk Guhl. Ik verf eigenlijk altijd mijn haar want het lukt altijd wel goed en het is hetzelfde resultaat als bij een kapper. Ik wilde mijn haar donkerbruin verven met een beetje rood er in.

Ik gebruikte de haar van Guhl in de kleur 63 kopermahonie. De verf dekte wel maar aan het einde van het verven had ik net iets te weinig maar op de verpakking stond ook dat als je lang haar hebt je beter twee verpakkingen kon gebruiken. Dat deed ik niet omdat ik dun haar heb.

Ik ben erg blij met het resultaat. De kleur klopt aardig met wat ik had verwacht en wat er op de verpakking staat. Het is nu een mix met bruin, rood en een beetje paars. Hieronder staan nog wat foto’s.

Kastanjebruin haar inspiratie


IMG_4362

Kastanjebruin haar inspiratie

Wat vind jij van deze kleur? 

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Kastanjebruin haar inspiratie – New haar, kastanjebruin”

  1. Het past echt supergoed bij je foto’s, dus inderdaad ideaal voor de herfst :). Ik sta nu voor dezelfde keuze: ik heb lang rood gehad en nu een ombre (maar het blonde is er bijna uit) en nu twijfel ik tussen opnieuw ombre of kastanjebruin. Zelf verven zou ik wel echt niet durven!

Geef een reactie