Lifestyle Muziek

New music Monday #18

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

The Weeknd – Starboy

Het nieuwe album Starboy van The Weeknd is ui! We kende al liedjes zoals starboy, hoe het album ook is genoemd en False Alarm. Het album zelf vind ik heel tof en er zitten gave collabs in zoals met lana del rey, daft punk en kendrick lamar.

John Legend – I Know Better

John Legend komt uit met een nieuw nummertje I know better. Hij is even wennen vind ik. Niet echt precies wat ik van John Legend zou verwachten. Toch vind ik hem wel wat hebben.

Martin Solveig ft. Ina wroldson – Places 

De beats van Martin Solveig zijn altijd goed en als er nog een mooie stem bij zit is het helemaal goed. Samen met Ina Wroldson heeft Martin Solveig een leuk plaatje neergezet die zeker op repeat staat bij mij.

Flume – Skin companion EP 1  

En daar hebben we FLUME met zijn nieuwe EP genaamd Skin companion EP 1, zouden er daarom nog andere EP’s komen aangezien dit nummer 1 is? Heerlijke elektronische muziek voor jou maandag.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie