Lifestyle Muziek

New Music Monday #18

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

John Legend ft. Chance the Rapper – Penthouse Floor 

John Legend bracht laatst al Love me now uit en nu komt hij uit met een nieuw nummer Penthouse Floor samen met Change The Rapper. And it’s a tune. Ik vind het wel een fijn nummer.

Bruno Mars – 24 K magic 

Het album van Bruno Mars is uit! 9 nieuwe nummers van deze pop held. Ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht maar versace on the floor en perm bijvoorbeeld vind ik wel weer leuk.

The Weeknd ft. Daft Punk – I Feel It Coming

Weer een liedje van The Weeknd samen met daft punk. Ik hoor nou niet echt de daft punk vibe in het liedje maar toch vind ik het weer een leuk liedjes van The Weeknd. Ook bracht The Weeknd Party Monster uit deze week.

Sean Peal ft. Dua Lipa – No Lie

Je zou niet gelijk denken dat Sean Paul en Dua Lipa samen een liedje zouden hebben maar het is toch echt gebeurd. Ze hebben samen een collab gemaakt genaamd No Lie en ik vind het best een leuke liedje geworden.

Little Mix – Glory Days 

Glory Days van Little Mix is eindelijk uit en wat een geweldig album is het. Ze hadden al wat nummers zoals Shout Out To My Ex en F.U. uitgebracht en nu is alles te luisteren en eerlijk is eerlijk het album is super.

Emili sandé ft. Jay Electronica en Aine Zion – Garden

Garden kennen we al een tijdje. Deze week is er een video bij online gekomen en ik vind het heel indrukwekkend, zeker een toevoeging op de al bestaande muziek. Zeker even kijken dus.

DNCE – DNCE

Deze week is wel de week van de albums. Ook DNCE brengt een album uit waar ik al lang op zitten wachtten en het stelt me zeker niet teleur. Echt een lekkere pop-funk vibe waar je blij van wordt.

Cashmere Cat ft. Selena Gomez & Tory Lanez – Trust Nobody

Eerlijk is eerlijk, ik ben dit liedje gaan luisteren omdat het featured Selena Gomez is. Ik kende de twee andere artiesten eigenlijk helemaal niet. Toch hebben ze er samen echt een tof nummer van gemaakt met een super video.

John Mayer – Love On The Weekend

John mayer heeft een nieuw nummer uitgebracht. JOHN MAYER HEEFT EEN NIEUW NUMMER UITGEBRACHT. Als deze week nog niet beter kon met muziek heeft John Mayer ook nog een liedje uitgebracht en goed dat ie is!

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie