Muziek

New music mondag #15

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Calvin Harris – My Way 

Dit liedje was al een tijdje uit en is een hit! Nu is er ook een video van. Ik vind het best wel een mooie en coole video geworden en omschrijft het liedje perfect. Wat wel vreemd is, is dat de reactie’s zijn uitgeschakeld voor deze video.

Gavin Degraw – She Sets The City On Fire (acoustic) 

Ook deze was al een tijdje uit. Maar Gavin DeGraw komt niet met een video maar een acoustic versie van het liedje. Ik vind acoustic versie’s altijd een stuk leuker aangezien het net wat rauwer en meer echt voelt.

Alessia Cara – How far I’ll go

Dit is een liedje wat is gemaakt voor de nieuwe disney film Moana. Ik kende de film nog niet maar door dit liedje ben ik zeker benieuwd naar de film. Zelf vind ik het liedje erg mooi.

Charli XCX ft. Lil Yachty – After The Afterparty 

Wat een leuk nummer vind ik dit! Een beetje een chill nummer voor na een feestje waar het nummer eigenlijk ook over gaat. Ja ik word hier wel vrolijk van en vooral om weer een nieuw liedje te horen van Charli XCX.

DNCE ft. Kent Jones – Blown

Ik ben echt de afgelopen maand fan geworden van DNCE. Echt een super toffe en vrolijke liedjes. De band heet DNCE en ze maken echt nummers om op los gaan! Nu komen ze weer met een nummer genaamd Blown waar ik blij van word.

Drake – Fake Love

Drake zit de afgelopen tijd niet stil. Hij brengt album achter album uit en gaat binnenkort op tour. Nu heeft hij weer drie nieuwe nummers uitgebracht, waarvan Fake Love er eentje. Erg leuk vind ik hem. De andere twee Sneakin’ en Two Birds, One Stone zijn ook leuk trouwens.

Dua Lipa – Room For 2 

Hetzelfde als met DNCE heb ik met Dua Lipa. Deze maand ben ik fan geworden van haar en haar muziek. Nu komt ze uit met een nieuw liedje genaamd Room For 2 wat ik weer leuk vind.

Home – Gnash ft. Jommy Yukon 

Gnash komt uit met een heel schattig nummer over famillie. Zeker een mooi nummer wat je aan het denken zet. Tenminste voor mij dan.

Tove Lo – Ladywood

Yes! Eindelijk is het nieuwe album Ladywood van Tove Lo uit. Het is echt een super goed album met ook een goede boodschap achter de liedjes. Ja Tove Lo heeft me zeker over een aantal dingen anders laten denken.

James Arthur – Back From The Edge 

En ook een supergoed album wat is uitgebracht is James Arthur. Back From The Edge is echt een mooi album en James Arthur is zo goed en zijn stem geluid vind ik echt prachtig. Zeker een aanrader als je van mooie liedjes houdt.

Geef een reactie