Lifestyle Muziek

New Music Monday #10

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. The Weeknd ft Daft Punk – Starboy

The Weeknd heeft altijd super lekkere nummers en nu brengt hij een nummer uit samen met Daft Punk. Persoonlijk vind ik het een heel fijn nummer geworden.

2. Shawn Mendes – Illuminate

Dit album heb ik al zo’n vijf keer geluisterd sinds deze uit is. En ik vind het werkelijk waar een prachtig album. Er staan hele mooie nummers op. Ik ben zo blij dat ik 1 Mei naar zijn concert in de Ziggo Dome ga.

3. Passenger – Young as the morning, old as the sea

En ook Passenger bracht een nieuw album uit. Zelf vind ik het heel anders dan we van hem hebben kunnen horen en ik hou ervan. Ik ga wellicht nog wel naar zijn concert in de Ziggo Dome.

4. Lady Gaga – Perfect Illusion

Perfect Illusion was vorige week al uit maar nu heeft Lady Gaga de video van het nummer ook uitgebracht en ik vind het zeker een leuke video. Door dit nummer ben ik zo benieuwd naar haar album.

5. Kings Of Leon – WALLS

En we sluiten af met het nummers WALLS van Kings Of Leon. Echt een prachtig nummer, echt iets heel anders van Kings Of Leon. Dit nummer had ik echt niet van ze verwacht.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “New Music Monday #10”

Geef een reactie