Muziek

New music monday #11

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. Passenger – If You Go (live) 

Vorige week kwam het nieuwe album van Passenger uit. Deze week bracht hij een live versie uit als video op zijn Youtube kanaal van het liedje If You Go. Zeker mooi!

2. The Weeknd – False Alarm

Vorige week bracht The Weeknd ‘Star Boy’ samen met Daft Punk uit. Deze week brengt hij False Alarm uit. Ik vind het echt een tof liedje, heel wat anders dan wat ik normaal van The Weeknd gewent ben maar zeker leuk!

3. Niall Horan – This Town 

Dat Niall Horan solo zou gaan had ik nooit verwacht. Ik had het juist niet van hem verwacht. Wel vind ik zijn nieuwe nummer This town super leuk en ben ik zeker benieuwd naar wat hij nog meer gaat uitbrengen.

4. Bastille – Send Them Off!

Het nieuwe album van Bastille is een hit. Deze week kwam de video van Send Them Off! uit. En tja, van Bastille ben ik wel wat vreemde video’s gewend dus ik was niet verbaasd over deze video.

4. Hailee Steinfield Ft. Zedd – Starving

Zedd werkt vaak samen met andere artiesten en vaak komt er dan ook iets leuks uit. Dat is ook zo met deze samenwerking met Hailee Steinfield. Het nummer Starving kwam uit, samen met gelijk de video.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie