Lifestyle Muziek

New Music Monday #12

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. Bruno Mars – 24 Magic

Ja! Bruno Mars is weer back. Ik vind dit op zich wel een leuk liedje maar ik vind het jammer dat hij een beetje in de ”uptown funk” stijl blijft hangen. Ik vond zijn oude liedjes namelijk veel leuker.

2. John Legend – Love Me Now

John Legend weet mij altijd te veroveren met zijn mooie liedjes. En dat doet hij ook weer met het liedje Love Me Now. Ook zit er een mooie (lyrics) video bij die erg goed bij het liedje past.

3. Kings Of Leon – Reverend

Wat een tof nummer is dit. Ja Kings Of Leon is de laatste tijd zeer actief met nieuwe muziek en ik vind het superleuk! Dit liedje is echt mijn favoriet van wat er de laatste tijd is uitgebracht. Ik ben fan!

4. Emili Sandé – Hurts

De video en het nummer Hurts van Emili Sandé is uit. Wat een prachtig nummer en wat een mooie stem heeft deze vrouw. Ja dit nummer doet echt iets met me als ik er naar luister.

5. Kings Of Leon – Around The World

Ook kwam Kings Of Leon nog uit met een nieuwe video. Deze is van het nummer Around The World en bevat allemaal dans clips uit verschillende landen. Echt een coole video om te zien.

6. Lady Gaga – Million Years Ago

Lady Gaga gaat een andere stijl in met haar muziek. En ik vind het echt geweldig en prachtig. Haar nieuwe liedje Million Years Ago heeft me echt omver geblazen en ik kan echt niet wachtten op het nieuwe album.

7. One Republic – Oh My My 

Het nieuwe album van One Republic Oh My My is er eindelijk! Ik vind het echt een super leuk album en hij staat op repeat. De eerdere nummers die waren uitgebracht vond ik al leuk en deze nieuwe zijn ook leuk!

Geef een reactie