Muziek

New music monday #13

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

1.Maroon 5 – Don’t Wanna Know  

Een nieuw nummer van nummer van Maroon 5 kan nooit fout gaan en inderdaad is dit nummer echt leuk. Om de video heb ik echt gelachen, echt zo droog en grappig eigenlijk. Die pakken vind ik geniaal.

2. Tove Lo – Ttue Disaster 

Tove Lo komt weer met een nieuw liedje genaamd True Disaster en ik vind hem supergaaf en het past ook echt wel een beetje bij de attitude van Tove Lo. Ik ben benieuwd naar de rest van de liedjes van Lady Wood.

3. Two Door Cinema Club – Gameshow

Jaaa! Two Door Cinema Club komt eindelijk weer met een nieuw album uit en yes het is geweldig. Hoe ik het album kan omschrijven weet ik niet precies maar leuk vind ik hem wel.

4. The Vamps ft. Matoma – All Night 

Lang heb ik van The Vamps niks gehoord maar nu zijn ze terug met een nieuw liedje samen met Matoma genaamd All Night. Ik vind hem niet heel speciaal maar wel leuk om iets nieuws te horen.

5. Olly Murs – Grow Up

Wat een super schattige video en lied. Olly Murs met de kinderen is echt super lief en dat is denk ik ook wel de kracht van deze video. Echt super leuk bedacht en iets heel anders dan wat je normaal in video’s ziet.

6. Daughter – The End 

Daughter heeft een wat heerlijke chille nummers en ze komen nu met het liedje genaamd The End. En ik vind hem mooi en past helemaal in de daughter vibe die ze hebben. I want more!

7. Emili Sande – Garden

Emili Sandé goes elektronic. Ik moest een beetje wennen aan dit soort elektronische liedje, dit verwacht je namelijk niet gelijk bij de stem van Emili. Maar ik vind het eigenlijk wel supertof.

8. DNCE – Body Moves 

Ja wat moet ik hier van zeggen eigenlijk. Just watch it! Er gebeurd zoveel in deze clip, ja wow. Het liedje vind ik echt super leuk en de soort clip past ook wel bij DNCE eigenlijk. Lekker gek.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie