Lifestyle Muziek

New music monday #14

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. Superfruit – Bad 4 Us

 

Hier was ik best wel verbaast over. Superfruit is een youtube kanaal, samen zitten deze twee ook in de acapella band Pentatonix. Maar nu beginnen ze samen muziek uit te brengen! Ik vind het leuk maar ik moet nog wel even wennen.

2. Lady Gaga – A-Yo

Lady Gaga heeft ook weer een nieuw liedje uitgebracht genaamd A-YO. Ik vind hem wel leuk maar niet zo leuk als de eerder uitgebrachte liedjes million reasons en perfect illusion van haar nieuwe album.

3. Little Mix – Shout Out To My Ex

Ja dit is echt een lekker nummer. Shout Out To My Ex is het nieuwe uitgebrachte nummer van Little Mix en her is een echte meezinger. Ik heb hem op repeat! Ben nu wel benieuwd wat de meiden nog meer gaan uitbrengen.

4. Icona Pop – Brightside.

Icona Pop ken je vast wel van ”I love it”. Dit is een heel ander liedje en ik vind het best wel een leuk liedje.

5. James Arthur – Remember Who I was

James Arthur heeft echt een prachtige stem. Helaas heb ik lang geen nieuwe muziek van deze man gehoord. Tot nu, hij komt uit met ‘Remember Who I was’ en ik vind hem echt prachtig.

6. Martin Garrix

Martin Garrix kwam deze week met allemaal nieuwe muziek uit. I like! Een van deze liedjes die hij uitbracht was Together samen met Matisse en Sadko. Ik vind het een heel mooi nummer geworden met een lekkere beat eronder.

Geef een reactie