Lifestyle Muziek

New music monday #16

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Teske – Opnieuw 

Ik hou eigenlijk helemaal niet van Nederlands muziek maar de nieuwe muziek van Teske vind ik dan toch wel leuk. Ze bracht haar nieuwe video clip Opnieuw uit en twee andere nummers in m’n glas en bla bla bla zijn te luisteren op spotify.

 Tove Lo – Fairy Dust

Vorige week kwam Ladywood van Tove Lo uit, een geweldig album al zeg ik het zelf. Ze heeft daarbij een soort korte film over gemaakt. Zelf vond ik deze heel goed in elkaar gezet dus zeker even kijken!

Olly Murs – Back Around

Ja Olly Murs komt ook weer terug! Hij brengt het liedje Back Around uit en ik vind het weer helemaal leuk. Net als eigenlijk vrijwel elk liedje die Olly Murs ooit heeft uitgebracht.

Little Mix – F.U. 

Jaja Little Mix word steeds bekender in Nederland. Het liedje Shout Out To My Ex is een grote hit. Nu komen ze met het nieuwe liedje F.U. wat ook weer over de exxen gaat van de meiden.

Bruno Mars – Versace On The Floor

Ik was een beetje bang dat Bruno Mars alleen nog maar liedjes zoals Uptown Funk en 24 Magic zou gaan maken. Deze liedjes vind ik ook leuk maar de oude liedjes van hem vond ik toch een stuk leuker. Nu komt hij terug met Versace on The Floor waar ik weer helemaal terug kom in de oude sfeer.

Stevie Wonder ft. Ariana Grande – Faith.

Als je denkt aan Stevie Wonder en Ariana Grande zou je niet gelijk denken aan een collab. Toch hebben ze samen een liedje gemaakt voor de film Sing en het liedje is super vrolijk en leuk geworden.

Sigma ft. Birdy – Find Me

Ook een collab waar je het niet van zou verwachten; Sigma en Birdy. Ze maakten samen en leuk dancenummer genaamd Find Me. Iets heel anders wat Birdy normaal uitbrengt natuurlijk maar wel leuk.

DNCE – Good Day 

DNCE doet het weer! Ze brengen een geweldig feel good nummer uit genaamd Good Day. Als daar je dag niet veel beter van wordt… Dan weet ik het ook niet meer. Zo benieuwd naar de rest van het album.

Geef een reactie