Lifestyle Muziek

New Music Monday #19

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Train – Working Girl

Een nieuw liedje van Train genaamd Working Girl is uitgekomen en ik vind het zeker een leuk liedje. We hebben lang niets van Train gehoord dus dit was wel een leuke verassing van de band.

John Legend – I know Better

John Legend zijn album is eindelijk te beluisteren. De afgelopen weken releasde hij al wat nummers van zijn gloednieuwe album en nu is het hele album met alle nummers te beluisteren.

Tove Lo – Spotify Singles

Tove Lo bracht iets uit wat spotify singles heet van de nummers Cool Girl en What I Want For The Night (Bitches). Het zijn soort van acoustic versies van de liedjes. Ik vind ze leuk en zeker weer een reden om Spotify te gebruiken.

Hey Violet – Guys My Age (Stripped)

Hey Violet heb ik een keer live gezien bij het concert van 5 Seconds Of Summer. Ik vond het niet heel bijzonder eigenlijk. Maar ze kwamen laatst uit met het liedje Guys My Age, die vond ik dan wel weer leuk. Nu komen ze uit met de stripped versie en vind hem echt super.

XYLO – Get Closer

Ik kende XYLO helemaal niet totdat ze het nummer Setting Fires samen met The Chainsmokers uitbrachten. Super tof en ik was gelijk fan. Maar ook zonder The Chainsmokers kunnen ze er wat van!

Sia – Angel By The Wings 

Ik heb hier maar een woord voor: Prachtig.

Imagine Dragons – Levitate 

Levitate gezonden door Imagine Dragons voor de film Passengers. Ik ben super benieuwd naar deze film en het liedje is ook erg leuk. Binnenkort maar eens bekijken of ik de film net zo leuk vind.

Jessie J – Can’t take my eyes off you

Dit is wel een hele coole collab, een liedje in samenwerking met een merk, in dit geval Make Up For Ever. Super cool, heb ik nog niet echt eerder gezien. En Jessie J rockt ook lekker in de clip.

Geef een reactie