Muziek

New music monday

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Dua Lipa – Be The One

Be The One was een liedje wat al een tijdje uit was. Deze week kwam de video uit voor Be The One van Dua Lipa. Een leuk detail is dat Ansel er inspeelt, dat is een acteur die ik wel leuk vind. Je kunt hem onder andere kennen van Divergent of The Fault In Our Stars.

The Chainsmokers ft. XYLO – Setting Fires (Acoustic version)

The Chainsmokers samen met XYLO brachten laatst het nummer setting fires uit. Nu komen ze uit met een akoestische versie die ik zelf ook wel iets vind hebben.

Marian Hill ft. Lauren jauregui – Back To Me 

Marian Hill kent eigenlijk niemand echt. Maar ik ken haar wel. Ze kwam uit met het liedje Back To Me samen met de artiest Lauren jauregui. Haar ken ik nog niet en ze heeft verder ook geen nummers uitgebracht. Dit liedje is supertof, eindelijk weer iets nieuws van Marian  Hill.

Hidden Figures: The Album.

Dit is het soundtrack album van het album Hidden Figures. Pharell Williams speelt hier een grote rol in met 8 van de 10 nummers op zijn naam. Zelf vind ik het een leuk album, echt in de Pharell Williams stijl. Zelf had ik nog niet van de film Hidden Figures gehoord, zeker even checken dus.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie