Muziek

New music monday #21

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Zayn & Taylor Swift – I don’t wanna live forever 

Dit was wel een verrassende collab. Zayn samen met Taylor Swift een liedje uitbrengen? Dat had ik echt nooit verwacht. Het liedje is gemaakt voor de film Fifty Shaded Darker, een vervolg op Fifty Shades Of Grey. Zelf ben ik niet zo’n fan van de film, het liedje vind ik wel leuk.

Olly Murs – Years & Years

De nieuwe video Years & Years kwam uit. Ik kende het liedje al en vond hem ook leuk. De video’s van Olly Murs vind ik altijd leuk. Hij komt uit met een mooie video in zwart en wit. In de video zie je heel veel soorten mensen ook, geeft een tof effect.

Coldplay – Live from spotify london

Coldplay was bij Spotify London om wat nummers te spelen. Dit soort dingen vind ik altijd wel tof want je krijgt hier toch wat meer van de artiest. Live recordings vind ik ook altijd tof. Wat ook leuk is, is dat ze ook christmas lights hebben gezongen.

Kings Of Leon – Finde Me

Kings Of Leon kwam ook uit met een nieuwe video. Ik vond hem niet heel speciaal maar wel gewoon leuk om even te zien.

RHODES ft. Felix Jaehn – Your Sould (Holding On)

RHODES ken ik normaal van akoestische liedjes. Nu heeft RHODES samengewerkt met een DJ, namelijk Felix Jaehn. Het resultaat vind ik best tof geworden, je hoort wel echt RHODES in de muziek met een beat erbij van Felix.

Bastille – Blame

Dat ik fan ben van Bastille weten jullie onderhand wel. Bastille brengt altijd video clips uit die eigenlijk een beetje raar zijn maar er zit atlijd wel een betekenis achter. Dat is ook zo bij de clip Blame. Je moet hem misschien een paar keer bekijken voordat je hem snapt maar je krijgt er dan wel inspiratie door.

Mac Miller ft. Ariane Grande 

De relatie tussen Mac Miller en Ariane Grane kon ik me eigenlijk niet zo heel goed plaatsen. Ik zag het niet zo zitten tussen die twee. Nadat ik het koppel een tijdje op snapchat heb gevolgd ben ik er aan gewend geraakt. Nu hebben ze samen een liedje met de video erbij.

Lady Gaga – Million Reasons

De nieuwe sound van Lady Gaga vind ik echt geweldig. Wat een prachtige stem heeft die vrouw. Haar nieuwe album Joanne is zeker mijn favoriete album van haar. Million reasons vind ik echt een prachtig nummer en nu heeft ze er ook een prachtige video bij.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

 

 

Geef een reactie