Lifestyle Muziek

New Music Monday #22

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Ed Sheeran – Shape Of You

Ed Sheeran – Castle On The Hill

Jaja dit is waarschijnlijk de beste muziek die ik ga horen in 2017. 2017 begon goed aangezien Ed Sheeran zijn twee singles Castle On The Hill en Shape Of You uitbracht. We hebben er lang op gewacht en eindelijk was het zover. Ik vind beide liedjes echt geweldig en prachtig. Ik ben nu zo benieuwd naar het nieuwe album en ik hoop dat dat niet lang meer gaat duren.

Saint Raymond – Oh Brother

Van Saint Raymond heb ik al een tijdje niks gehoord qua nieuwe muziek. Hij is niet erg bekend maar ik ken hem doordat hij in het voorprogramma stond van Ed Sheeran in Ziggo Dome. Hij heeft nu een gloednieuw liedje Oh Brother.

The xx – Say Something Loving

Dit is nu mijn favoriete liedje van The xx. Ik vind hem zo nice! Hij is lekker rustig maar toch heeft hij een goede melodie. Ja zeker een liedje om aan mijn favorieten liedjes toe te voegen. Say Something Loving heet het liedje.

Dua Lipa – Thinking ‘Bout You

Dit liedje is erg rustig vergeleken met de rest wat we al van Dua Lipa hebben gehoord. Dit is een rustig zoetsappig liefdes liedje. En ik moet je eerlijk zeggen, dat ik dit echt wel een fijn nummertje vind om naar te luisteren. Natuurlijk hebben al veel artiesten een liedje met deze titel maar dit liedje mag er zeker bij.

James Arthur – Safe Inside

Het nieuwe album van James Arthur genaamd Back From The Edge is al een tijdje uit. Ik vind het album echt helemaal geweldig, wat een geweldige stem heeft James. Safe Inside is zeker een van mijn favorieten liedjes en nu is de video uit. Zeker ook een mooie video.

Passenger – Everything

Ook het album van Passenger Young As The Morning Old As The Sea is al een tijdje uit en nu komt hij ook uit met een nieuwe video. Dit keer voor het liedje Everything. De video laat prachtige beelden zien van landschappen, heel mooi.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie