Muziek

New music monday #23

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

The Weeknd – Party Monster

De clips van the weeknd zijn altijd een beetje heftig vind ik zelf. Deze vond ik wel heel heftig. Toch vond ik het leuk om te zien en natuurlijk vond ik het liedje al erg leuk.

The xx – I see you

Het nieuwe album van the xx is uit! Jaaa, zo lang op gewacht en nu was het volledige album eindelijk te beluisteren. Dit is echt een heel erg chill album, ik vind het heel fijn om dit te luisteren als je even naar muziek wilt luisteren maar dat het niet heel erg aanwezig is.

Halsey – Not Afraid Anymore 

Eerlijk gezegd ben ik niet heel erg fan van de 50 shades of grey films. Ik vind het eerlijk gezegd allemaal een beetje gehyped en een beetje vreemd zelfs. Toch maken veel bekende artiesten in samenwerking met de makers muziek voor de soundtrack. Waaronder Halsey die een van mijn favoriete artiesten is bracht ook een liedje ervoor uit genaamd not afraid anymore.

Lewis Watson – Forever 

In de categorie ”chille nummer” heeft Lewis Watson weer een nieuw nummertje uitgebracht. Hij bracht het nummer Forever uit en het heeft een lekkere akoestische vibe. Ik ben zeker benieuwd of we nog meer van Lewis Watson gaan horen in 2017.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

 

Geef een reactie