Lifestyle Muziek

New music monday #6

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week?

1. Selena Gomez – Kill Em With Kindness (Audio/Felix Cartal Remix) 

Twee weken geleden kwam de video clip van Kill Em With Kindness uit en deze week zijn er wat remixxes uitgekomen van het nummer. Zoals deze.

2. Bastille – Good Grief

Deze clip is uhm vreemd. Ja de nieuwe clip van Good Grief van Bastille is uit en hij is een beetje apart. Maar zeker de moeite waard om een keer gekeken te hebben.

3. Beyoncé – Sorry

Ik kende de clip al een tijdje want deze was te zien op Tidal. Nu heeft ze de officiële clip uitgebracht op Youtube en ik hou zo veel van queen bey.

4. Troye Sivan ft. Alessia Cara – WILD

Het liedje WILD was al een tijdje uit. Maar nu bracht Troye Sivan een duet van het liedje uit samen met Alessia Cara. Zelf vind ik het een leuke versie van het liedje.

5. Fall Out Boy ft. Missy Elliott – Ghostbusters (i’m not afraid) 

Fall out boy heeft een liedje gemaakt voor Ghostbustes, de film.

6. Fifth Harmony ft. Fetty Wap – All In my head (flex) 

Fifth Harmony heeft ook weer een nieuwe clip. Hij is erg sexy en op het strand. Je krijgt er gelijk een zomergevoel van. Nu de zomer nog…

7. Brad Paisley fy. Demi Lovato – Without A Fight

Van dit duo had ik nooit verwacht dat ze een liedje zouden uitbrengen. Toch vind ik het een leuk liedje geworden en vind ik de country style prima bij Demi Lovato passen!

8. BROODS – Conscious

En we sluiten af met het nieuwe album van Broods, namelijk Conscious!

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie