Muziek

New Music Monday #7

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

1. Gavin DeGraw – She Sets The City On Fire

Ik heb lang moeten wachten op nieuwe muziek van Gavin Degraw. Wat een lekkere stem heeft die man toch. Hij bracht een nieuwe video clip uit van She Sets The City On Fire! Een lekker catchy love song.

2. Zara Larson – Ain’t My Fault

Zara Larsson ken je vast wel van nummers zoals Lush Life of Never Forget You. Nu komt ze met een heel ander nummer waar ze ook in rapt.

3. Ariana Grande ft. Nicki Minaj – Side To Side

Ariana Grande bracht samen met Nicki Minaj de video clip van Side to Side uit. En het is echt een catchy liedje met een sexy video clip.

4. The Chainsmokers ft. Halsey – Closer

Vorige week zondag waren de VMA’s. Een muzikaal evenement met veel prijzen en natuurlijk optredens. Onder andere treden Beyoncé, Rihanna en Ariana Grande. Maar ook lieten The Chainsmokers en Halsey, Closer horen bij de VMA’s.

5. Gavin DeGraw – Kite Like Girl

Ook  kwam Kite Like Girl uit van Gavin Degraw. Ook een leuk nummertje. Ik kan niet wachten tot het nieuwe album!

6. Passenger – Anywhere (lyrics)

Ik ben ook razend benieuwd naar het nieuwe album van Passenger. Laatst kwam somebody’s love uit en een week geleden Anywhere. Een vrolijk deuntje voor Passenger. Deze week bracht hij ook een lyrics video uit.

7. OneRepublic – Send My Love (to my new lover)

Ik vind het altijd cool als artiesten andere artiesten coveren. Dat geeft een hele andere sfeer en geluid aan een liedje. One Republic coverde Adele’s Send My Love.

8. Bastille – Send Them Off!

Fan van Bastille ben ik al een aantal jaartjes. Ik heb lang moeten wachten op het tweede ‘echte’ album (want ze hebben namelijk nog een soort featuring album). Nu is het eindelijk bijna zover! Ze brachten al eerder Fake it! en Good Grief uit van het nieuwe album de ik echt leuk vond. Nu komen ze met Send Them Off! die ik ook erg leuk vind!

9. Young Rising Sons – Undefeatable 

En we sluiten af met dit heerlijke chille nummertje van Young Rising Sons.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “New Music Monday #7”

Geef een reactie