Muziek

New music monday #8

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. Lady Gaga – Perfect Illusion

Ik had niet verwacht dat Lady Gaga nog terugkomen met nieuwe muziek maar hier is ze dan eindelijk! En het is nog lekker catchy en fijn ook. Zeker een favoriet deze week in deze post.

2. The black eyed peace ft. The world- #WHERESTHELOVE?

Ik was vroeger erg fan van The Black Eyed Peas. Helaas stopte ze der mee. Ze kwamen nu met een nieuwe versie van Where Is The Love en jawel, featuring de wereld! Ze laten verschillende mensen in de clip zien en ook een aantal bekende mensen.

3. Bastille – Wild World

Jeetje, wat heb ik hier lang op gewacht zeg. Het is eindelijk zover, het nieuwe album van Bastille en het is werkelijk waar prachtig. Precies wat ik van ze had verwacht. Het duurde even maar ik heb er ook wat voor teruggekregen.

4.  Sia ft. Kendrick Lamar – The greatest 

Nieuwe muziek van Sia is altijd goed. Ze bracht dit keer The Greatest uit en wederom is het weer een prachtig nummer.

5. Tove Lo ft. Wiz Khalifa – Influence 

Tove Lo ken ik als ‘coole rock chick’. Laatst bracht ze als Cool Girl uit en nu hebben we er weer een nieuw nummertje bij genaamd Influence samen met Wiz Khalifa.

6. OneRepublic – Future Looks Good

Ook OneRepublic brengt de laatste tijd vaak muziek uit. Dit keer brengen ze Future Looks Good. En ja de toekomst van One Republic ziet er inderdaad goed uit met deze nieuwe muziek.

7.  Kings Of Leon – Waste A moment

Vet random kwam Kings Of Leon met dit pareltje genaamd Waste A Moment. Ja ik ben weer fan.

8. Jacob Whitesides – Why?

En we sluiten af met Jacob Whitesides. Hij bracht namelijk zijn debuut album Why? uit en hij deed daarvoor een singing in de fame megastore waardoor ik hem heb mogen ontmoeten. Ik was al zo’n twee jaar fan van zijn muziek en nu kon ik hem ontmoeten en wat heb ik ervan genoten!

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie