Muziek

New music monday #9

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

  1. Major Lazer ft. Justin Bieber & Mo – Cold Water

Cold water is al een tijdje uit. Nu heeft Major Lazer ook de (dance) video gepubliceerd. Zeker de moeite waard want in de video zijn mooie landschappen te zien en ook de dance moves zijn mijn complimenten waard.

2. Usher – Hard 2 love

Het album van Usher heeft lang op zich moeten wachten maar nu is die er. Het is wat anders dan eerdere liedjes van Usher maar toch vind ik het leuk om naar te luisteren. Ik ben vooral fan van het nummer Crash.

3. Calvin Harris – My Way 

Ik was echt verrast over het nieuwe nummer van Calvin Harris genaamd My Way. Ik vind hem namelijk echt super leuk. Dit keer geen collab maar alleen maar Calvin Harris en ja ook alleen brengt hij het er goed vanaf.

En dat was het eigenlijk alweer. Een hele kleine lijst deze maandag!

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie