Lifestyle Muziek

New Music Monday #17

New music monday houdt in: Nieuwe muziek op jouw maandag. Ik vertel je welke muziek er nu uit is en ook welke mij zijn opgevallen. Dit zijn vooral nieuwe liedjes maar het kan ook voorkomen dat ik een nummer heb ontdekt wat ik heel leuk vind. Kijk je mee naar de nieuwe muziek van deze week.

Passenger – When We Were Young

Het liedje when when we were young van Adele kennen we inmiddels wel maar Passenger heeft ook een liedje genaamd when we were young en ik vind hem prachtig. De clip erbij is ook mooi geschoten.

Zara Larsson – I Would Like

Ik vond Zara Larsson eerst eigenlijk helemaal niet zo leuk. De laatste tijd ben ik haar steeds meer gaan waarderen. Nu komt ze uit met het nummer I Would Like en ik vind het een leuk nieuw nummer.

Birdy – Ghost In the Wind

Wat een prachtig nummer is dit zeg. Birdy komt weer met een geweldig nummer uit. Dit nummer staat op de soundtrack van the edge of seventeen. Ik kende de film nog niet dus ik ga me daar zeker even in verdiepen.

Emili sandé – Love Live The Angels

Ik was er benieuwd naar het nieuwe album van emili sandé en nu is het er eindelijk. Ja ik vind het een heerlijk en vooral mooi album. Zeker een aanrader als je van mooie liedjes houdt.

Betty Who – Human Touch 

Ik kende Betty Who al een tijdje maar WOW! Dit nummer vind ik wel heel leuk, leuker dan wat ik van haar gewend ben. Door dit nummer ben ik zeker benieuwd naar wat ze nog meer in de toekomst gaat uitbrengen. Want fan van dit nummer ben ik wel.

Olly Murs – 24 Hours

Ik was eigenlijk wel verbaasd toen ik dit album tussen de nieuwe albums op spotify zag. Ik wist wel dat Olly Murs bezig was met een nieuw album maar ik wist niet dat die uit zou zijn afgelopen vrijdag. Dit was dus wel een leuk cadeautje op de vrijdag middag. En het album is nog super goed ook!

DNCE – Be Mean

Ja nog een weekje wachten en dan komt het album van DNCE uit. Ik ben zo benieuwd, ookal ken ik nu al 5 nummers van het album. Be Mean vind ik ook weer zo leuk! Be mean, be mean, be mean…

Little Mix – Nothing Else Matters

Ook het nieuwe album van Little Mix komt volgende week uit. Ik heb dus wat luistervoer volgende week. Ze brengen alvast nothing else matters uit en ik vind het zeker een leuk liedje en het past wel bij Little Mix.

The xx – Oh Hold

Lang heb ik niets gehoord van The XX en nu komen ze zomaar met een nieuw lied Oh Hold uit. Ze hebben nog steeds dezelfde sound als de oude liedjes dus ik vind het zeker een aanrader.

The Chainsmokers ft. XYLO – Setting Fires

En het laatste liedje is Setting Fires bij The Chainsmokers en XYLO. De video clip vond ik zelf echt heel cool en het liedje mag er ook zijn uiteraard.

Welk liedje heb jij deze week ontdekt?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie