Lifestyle

Nintendo Switch spellen – Mijn favoriete spellen op de Nintendo Switch

Waarschijnlijk heeft iedereen wel de Nintendo Switch voorbij zien komen in combinatie met Animal Crossing. Dit is een van mijn favoriete spellen geworden op de switch. Toch heb ik ook nog veel andere spellen om te delen. Kijk je mee naar mijn favoriete Nintendo switch spellen?

Animal crossing: New horizons

We beginnen maar gelijk even met Animal crossing. Waarschijnlijk ken je dit spel sowieso wel. Het is een enorme hype op dit moment. En naar mijn mening is het de hype zeer waard. Het is een ontzettend leuk speel. En het fijne aan dit spel specifiek vindt ik dat het niet gehaast is, alles is heel relaxed en je kunt zelf bepalen wat je gaat doen. Aanrader dus deze nieuwe game!

Klik hier om Animal Crossing te shoppen.

Untitled Goose Game

Nintendo Switch spellen
Bron: Nintendo – Nintendo Switch spellen

Dit is een super grappige game om te spelen. In deze game ben je als personage een gans. En het doel van het spel? De gans heeft als doel om mensen het leven zuur te maken. In het spel kun je bijvoorbeeld de planten in iemands tuin opeten of spullen kapot maken. Een super humoristisch spel waar je gelijk vrolijk van wordt.

Te koop als download op Nintendo.

Crash bandicoot trilogie & Racing

Bron: Nintendo – Nintendo Switch spellen

Dit is het spel waar ik vroeger mee ben opgegroeid. Dit speelden we vroeger altijd op de Playstation 2. De remake van Crash Bandicoot is verschenen op de Playstation en is nu ook verkrijgbaar op de switch. Super leuk om weer eens te spelen! Ik ben vooral fan van Crash Bandicoot racing, een beetje hetzelfde concept als Mario Kart.

Klik hier om de Crash Bandicoot trilogie te shoppen.

Klik hier om Crash racing te shoppen.

Super Mario Party

Bron: Media markt – Nintendo Switch spellen

Misschien niet heel geschikt voor quarantaine life, maar normaal vindt ik het leuk om Mario Party te spelen met wat vrienden. Wellicht kun je deze nog steeds spelen met diegene waarmee je thuis blijft als je die hebt. Dit is een bordspel met minigames waar je als doel zoveel mogelijk sterren moet verzamelen om te winnen. Levert altijd lol en gezelligheid op!

Klik hier om Mario Party the shoppen.

Pokémon sword & Shield

Bron: Pokémon – Nintendo Switch spellen

Het spel Pokémon is mijn favoriete spel aller tijden. Eerder verscheen er al een remake van Yellow op switch. Als echte fan vond ik dat geweldig. Toen er werd aangekondigd dat er een nieuw avontuur geïntroduceerd werd, heb ik deze natuurlijk gelijk pre-ordered. Een heel tof spel en je hebt hem ook niet heel snel uit hebt gespeeld waardoor je er lang plezier van hebt. Binnenkort komt er ook een extensie beschikbaar met nog meer gameplay! Heb daar super veel zin in.

Klik hier om pokemon sword te shoppen.

Klik hier om pokemon shield te shoppen.

Lego: Harry potter

Bron: Nintendo – Nintendo Switch spellen

En het laatste spel uit het rijtje favoriete Nintendo Switch spellen is een spel gebaseerd op Lego en Harry Potter. Een beetje kinderachtig, maar ik vermaak me hier ontzettend mee. In dit spel kom je steeds in een soort level wat een hoofdstuk is in het Harry Potter verhaal. Door middel van lego kom je door het level doorheen door dingen te bouwen met magie. Je hebt ook enkele duels binnen het spel! Zeker eens checken als je zowel Lego als Harry Potter leuk vindt.

Klik hier Lego: Harry potter te shoppen.

Welke Nintendo Switch spellen heb jij?

Wil jij mijn review lezen over de Nintendo switch lezen? Klik hier om deze te lezen.

Geef een reactie