Lifestyle

Nostalgische games / websites – Games die je van vroeger kent!

nostalgische games

Laatst kwam ik weer eens terecht op Neopets, een spel wat ik vroeger altijd speelde. Ik bedacht mijzelf om een rondje memory lane te doen en oude websites te bekijken waar ik vroeger altijd vaak kwam. Kijk je mee naar deze nostalgische games?

Neopets

Laten we maar beginnen met de website waarmee het allemaal begon: Neopets. Dit is een game waar je een neopet kan verzorgen door hem eten te geven, een boek voor te lezen of met hem te spelen. Vervolgens kun je op de site verschillende dingen doen in Neopia en spelletjes spelen om neopunten te verzamelen. Hier kun je weer bepaalde voorwerpen mee kopen.

Girlscene

Ik zie deze website nog geregeld op Facebook voorbij komen en af en toe lees ik nog wel een artikel op Girlscene. Vroeger zat ik er echter veel vaker op en dan vooral op het forum. We hadden het over uiteenlopende onderwerpen waar tiener meisjes het over hebben: jongens, shoppen en make-up.

Habbo Hotel

Als je Habbo hebt gespeeld ken je waarschijnlijk de termen bobba, meubie en mod wel. Ik denk dat ik op deze website de meeste tijd heb verbrand. Ik zat vroeger echt elke dag wel een paar uur op Habbo Hotel. Ik vond het gewoon zo leuk en er was altijd wel iets te doen. Ik ken zelfs mensen door Habbo in het echt, super grappig.

Put Put

nostalgische games

Put put is een spel wat ik wel een hele lange tijd geleden speelde. Dit is een soort avonturen spel waar je steeds bepaalde voorwerpen moet zoeken op verschillende plaatsen om verder te komen in het spel. Meer een educatief spel want je leert over de wereld en problemen op te lossen. Uit hetzelfde rijtje heb je ook onder andere freddi the fish. Ik speelde ze allemaal!

GoSupermodel

Tot mijn verbazing bestaat GoSupermodel niet meer! Ik kon het nergens meer vinden totdat ik op een artikel kwam dat GoSupermodel is gestopt. De reden is mij onduidelijk. GoSupermodel was een site waar je een modellenleven kon leiden en zelf je looks kon bepalen. Ik herinner me dat ik altijd focus groep of moderator wilde worden, dit waren bepaalde (vrijwillige) functies op de website. De gebruikers stuurde altijd de gekste sollicitaties in voor zo’n functie, zoals een video, website of zelf hele pakketjes.

Welke nostalgische games ken jij nog van vroeger?

Meer games ontdekken? Lees hier mijn artikel over mijn favoriete telefoon games.

Geef een reactie