Beauty & Mode Lifestyle

Ochtendroutine

Ochtendroutine video’s heeft elke beauty blogger wel gedaan. Maar in de vorm van blog posts zie ik het eigenlijk nooit. Vandaar dat ik vandaag mijn ochtendroutine deel in de vorm van een geschreven post. Dit is trouwens voor een dag stage of school.

ochtend.jpg

  1. Uit mijn bed proberen te komen

Dit is altijd het vervelendste van mijn ochtendroutine. De wekker gaat en je weet dat je eruit moet terwijl je het liefst nog even blijft liggen. Meestal ga ik er wel gelijk uit. Maar soms ben ik echt moe en blijf ik maximaal vijf minuten nog even liggen.

2. Make-up en haar

Als ik ben opgestaan ga ik gelijk aan mijn bureau zitten en doe ik mijn make-up. Soms reinig ik mijn gezicht nog even extra. De basis die ik altijd doe is foundation, concealer, poeder, highlighter, wenkbrauw poeder, en mascara. Als ik er zin in heb maak ik ook een ooglook en doe ik een lip product op. Daarna doe ik mijn haar. Ik borstel het eigenlijk alleen en ik doe er verder niet vaak wat mee.

20160412_102220.jpg

3. Kleding

Meestal maak ik een setje de avond van te voor met kleding die ik aan wil de volgende dag. Dat doe ik dan meestal aan maar soms verander ik nog van keuze en doe ik iets heel anders aan of verandering ik een kleding stuk.

4. Tandenpoetsen

Ja, niet heel interessant maar dit moet ook gebeuren. Soms gebruik ik ook nog mondwater. Niet heel handig trouwens om je tanden te poetsen na de make-up maar toch doe ik het altijd en het gaat prima, haha!

tandpasta.jpg

5. Eten en wakker worden

Het is belangrijk om te ontbijten in de ochtend. Gelukkig heb ik daar geen probleem mee. Ik wissel mijn ontbijt vaak af maar het vaakst eet ik toch wel brood. Soms eet ik ook fruit, yoghurt of een cracker. Standaard drink ik er altijd koffie bij. Tenzij het op is, haha. Het eet moment gebruik ik om écht een beetje wakker te worden. Ik praat wat met mijn moeder en ik check mijn telefoon.

6. Tas verder inpakken.

Mijn tas pak ik net als mijn kleding de dag van tevoren in. Dat is wel zo fijn. Meestal moet mijn laptop en lunch er alleen nog in. En soms nog een enkel ander dingetje wat ik ben vergeten. Mijn lunch maak ik af en toe ook een dag van te voren. Maar vaak maak ik die de dag van te voren.

7. Naar stage of school.

Dan is het inmiddels tijd om naar school of stage de gaan. Ik check nog even mijn telefoon en pak mijn koptelefoon en ik loop dat naar de bushalte. Ik ga altijd met de bus en als ik naar stage ga met de trein.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie