Lifestyle

Onbekende apps – Mijn favoriete onbekendere apps

Onbekende apps

Ik hou ervan om nieuwe goede apps te ontdekken waarvan ik nog niet eerder had gehoord. Vandaag deel ik handige en leuke onbekende apps. Je ziet dus geen Snapchat en Instagram in dit rijtje. Hopelijk zit er een leuke voor jou tussen!

Ik zelf heb een Android, ik zet eronder of het ook beschikbaar is voor Apple.

OV-Chipkaart

Je raadt het al, deze app gaat over de OV Chipkaart. Aangezien ik bijna elke dag reis is het handig om deze app te hebben. Met deze app kun je namelijk je saldo checken. Ook kun je zien welke abonnementen er op je OV staan. Ook handig als je meerdere kaarten hebt want je kan meerdere kaarten op je account zetten.

Ook voor apple? Ja.

Buienalarm

Misschien is dit niet de meeste onbekende uit het rijtje onbekende apps. Toch wilde ik hem wel delen. Weten wanneer je je paraplu mee moet nemen? Download dan de buienalarm app. Deze app geeft je een melding als het gaat regenen en hoe hard. Je kunt ook verschillende locaties opgeven.

Ook voor apple? Ja.

Cluise

Dit is een app waarin je je kledingkast digitaal kunt maken. Je moet dan van je kleding stukken foto’s maken en dat zet je allemaal in de app. Het is wel even een werk maar dan heb je vervolgens ook wat. Erg handig om verschillende looks te checken en kleding te combineren. Ook heb je een functie om looks op te slaan en ‘kleed mij aan’. Daarin maakt de app een look for jou.

Ook voor apple? Ja.

Onbekende apps

8tracks

8 tracks is een muziek app. Hierop kun je afspeellijsten vinden en maken. Zoals de naam zegt moet je minimaal 8 tracks in je afspeellijst zetten. Deze app vind ik heel fijn om nieuwe muziek te ontdekken en een afspeellijst te luisteren op thema.

Ook voor Apple? Nee

Musixmatch

Weer een muziek app! Deze app is bedoeld voor songteksten. Je kan deze app koppelen met een muziek speler en dan geeft hij de songteksten weer van de liedjes die je luistert. Deze app gebruik ik vaak met Spotify en 8tracks om liedjes te leren of gewoon de songtekst erbij te hebben.

Ook voor apple? Ja.

Roamler

Roamler is een app waar je geld mee kan verdienen. Door opdrachten uit te voeren krijg je XP punten en soms echt geld. Met de XP kom je naar het volgende level waar je meer  opdrachten kunt doen. De opdrachten variëren maar meestal zijn het opdrachten zoals foto’s maken van winkels en schappen. Ikzelf doe het al een tijdje en vind het echt leuk om te doen. Het enige nadeel is dat je een invite moet krijgen om de app te kunnen doen.

Ook voor apple? Ja met een invite.

Clean-Master-V3

Clean Master

Clean master doet eigenlijk vier dingen. Het houdt je mobiel schoon, veilig, bespaart de batterij en detecteert problemen. Deze app bespaart me zoveel geheugen. De eerste keer dat ik mijn telefoon scande had ik gelijk 2 GB aan rommel verwijdert. 2 GB, dat is echt veel. Deze app is echt een life saver.

Ook voor apple? Nee.

Sleep Timer

Dit is een timer voor muziek. Ik vind het altijd wel fijn om muziek te luisteren als ik ga slapen. Deze app werkt gewoon met elke muziek app. Ik gebruik 8tracks en spotify. Hij werkt gewoon goed, de muziek gaat uit wanneer de timer uit is.

Ook voor apple? Nee.

Criminal Case

En de laatste app die ik bespreek is een game app. Eigenlijk game ik helemaal niet zo veel. Alleen soms even als ik me verveel of in de bus. Deze app vind ik wel leuk. Het is een beetje een zoek en vind spel, je kent het wel. Met deze app moet je moorden oplossen. Het enige nadeel is dat je soms lang moet wachten en ze je aandringen tot betalen.

Ook voor apple? Ja.

Nog een app tip nodig? Ik deel hier een app genaamd Headspace.

Ken jij nog goede onbekende apps?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

3 thoughts on “Onbekende apps – Mijn favoriete onbekendere apps”

Geef een reactie