Beauty & Mode

Outfit: Classy & Comfortabel.

We hebben een primeur. Voor de eerste keer een outfit post op Blogwien.nl. Deze outfit ziet er redelijk classy uit maar zit lekker comfortabel. Ideaal voor een evenement. Kijk snel verder naar mijn artikel.

IMG_1921

Eigenlijk was deze outfit post helemaal niet gepland. Ik wilde wel al een tijdje iets met fashion doen maar ik vind mijn outfits niet heel erg bijzonder dus deed ik het eigenlijk nooit.

Laatst ging ik naar het OnePiece evenement met een vriendin maar waren we veel te vroeg. We bedachten om wat foto’s te maken voor de lol. Maar toen bedacht ik dat ik net zo goed er een outfit post van kan maken. Dus hierbij mijn outfit. Ik besloot om classy/casual te gaan omdat dat het beste bij OnePiece vind denk ik.

IMG_1922

IMG_1929 IMG_1930 IMG_1931 IMG_1932

Ik ben nog steeds heel blij met de nieuwe jas. Deze is lekker oversized. Het is niet de warmste jas maar kan wel heel classy ogen. De broek zit echt heel erg comfortabel. Echt een aanrader als je net als mij niet van hele strakke broeken houdt. Hij is wel skinny maar hij zit niet heel strak, gewoon precies goed voor mij,

Vindt jij deze outfit post nou leuk en vind je dat ik dat vaker moet doen, laat dat dan vooral weten!

Jas – Zara.

Top – Zara.

Jeans – Pull & Bear.

Schoenen – Primark.

Tas – C&A.

Ga jij eerder voor comfortabel of classy?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

9 thoughts on “Outfit: Classy & Comfortabel.”

Geef een reactie