Samenwerken

Met Blogwien.nl heb ik met verschillende merken samengewerkt door de jaren heen. Er is ontzettend veel mogelijk wat betreft een samenwerking. Van eenmalig een gesponsorde post (advertorial) tot een groot project met meerdere opgeleverde producten.

Blogwien is een persoonlijke blog met de pijlers lifestyle, beauty en eerlijkheid en bied leesvoer voor een grote doelgroep en groep bezoekers. Wellicht is Blogwien een interessante blog om samen mee te werken voor jou merk en/of bedrijf. Ik hoor graag ideeën, aanvragen tot samenwerkingen en andere opties.

Lijkt het je leuk om met blogwien.nl samen te werken en ben, heb of werk je voor een merk die met de blog Blogwien.nl een goede match zou zijn? Neem dan contact op via het e-mail adres info@blogwien.nl.

PR & Producten opsturen

Voor mijn blog test ik vaak verschillende producten waar ik ook over schrijf. Ook schrijf ik over verschillende uitjes die ik doe zoals wanneer ik een restaurant bezoek. Wil je je merk / product onder de aandacht brengen bij mij of mij uitnodigen voor een bepaald (pers) evenement?

Iets opsturen kan naar:

  • Blogwien.nl
  • Roggeland 30
  • 1911CK Velserbroek

Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een mailtje naar info@blogwien.nl

Geef een reactie