Over Blogwien.nl

Wie is Bowien?

Hallo, ik ben Bowien. Ik ben de eigenares van deze blog. Je kan wel zeggen dat mijn blog een dump plaats is voor ideeën en dingen die ik wil schrijven maar er geen andere plaats voor heb. Ik deel op deze blog mijn interesses en dingen die ik meemaak. Blogwien.nl is een persoonlijke site, een stukje van mezelf.

Voorstellen heb ik altijd lastig gevonden maar ik ga toch een poging wagen. Ik ben 21 jaar en ik woon in Velserbroek, een stadje vlakbij Haarlem. Ik heb ontzettend veel interesses maar mijn grootse zijn muziek, lifestyle, schrijven, films en boeken. Verder hou ik ontzettend van plezier maken en lachen.

Blogwien.nl?!

Blogwien is een combinatie van blog en mijn naam. Blog + Bowien = Blogwien. Mijn blog bestaat sinds mei 2015. De artikelen die je ziet op de blog zijn allemaal interesses of verhalen van mij die ik wil delen. De blog is ontstaan omdat ik graag mijn redactionele vaardigheden wilde uitbreidden en stukken in mijn hoofd een plekje te geven. Voor zakelijk contact kun je een kijkje nemen op de pagina samenwerken.

Het uploadschema is op dit moment maandag en donderdag om 7 uur in de avond. Er kan dan van alles online komen, bijvoorbeeld een review over een product of een verhaal wat ik met je wil delen.

Een pijler van mijn blog is eerlijkheid. Er zijn op dit moment ontzettend eeel blogs en andere sociale media zoals Instagram waar het perfecte plaatje van een leven te zien is. Ik hou daar niet van. Ik wil geen blog zijn die perfecte witte foto’s heeft of alleen maar leuke ervaringen deelt. Keep it real!

Logo’s door de jaren heen

cool

2 thoughts on “Over Blogwien.nl”

Geef een reactie