Beauty & Mode

Perfect touch shoplog + Review – Mijn bevindingen over dit budget merk

Perfect touch shoplog

Ik bezocht voor de eerste keer een Big Bazar winkel. Ik ging daar niet met lege handen weg en kocht onder andere 3 producten van Perfect Touch. Perfect Touch is een zeer budget make-up merk. In deze post laat ik de perfect touch shoplog zien en review ik een foundation, oogschaduw trio en een blush. Meenemen of toch laten liggen? Je leest het in dit artikel.

Foundation.

Perfect touch shoplog

Ik begin deze perfect touch shoplog met foundation. Ik ben altijd op zoek naar goedkope goede foundation omdat ik foundation altijd snel opmaak en het dan jammer is als een flesje heel duur is. Nog vervelender is dat je een foundation koopt en deze dan niet de juiste kleur is. Deze foundation is maar 2,99 en Ik nam daarom de Perfect Touch foundation mee. Ik nam kleur #01 mee, de lichtste. De verpakking ziet er goed uit.

geen

Dit is mijn gezicht zonder enige make-up er op, mijn huid is een beetje rood dus ik heb altijd wel en dekkende foundation nodig.

mett

En met de foundation.

Nee deze foundation is niet iets voor mij. Hij is heel erg oranje en hij dekt niet echt goed. Ook heb ik het idee dat hij of sommige plekken echt ophoopt en er rare vlekken ontstaan. Nee deze foundation kan je beter laten liggen,

Oogschaduw.

Perfect touch shoplog

Oogschaduw trio’s vind ik ideaal als ik even niet weet wat voor oogschaduw look ik wil maken. Ik kan dan gewoon een palette maken en daar een look van maken. Deze zag er mooi uit en niet standaard. Vooral de bruin/bordeaux kleur ziet er goed uit. En voor de prijs hoef je het niet te laten want deze kost maar 1,49.

Perfect touch shoplog

Toen ik hem opende, kwam ik erachter dat hij al gebruikt of geswatched was. Dat vind ik altijd wel jammer als het gewoon een dicht product is.

20151012_183856

De swatches zien er goed uit! De kleuren zijn mooi en van goede kwaliteit. Wel zijn ze een beetje kruimelig. Kijk dus goed uit met de ooglook maken en tik je kwast af om fall out te voorkomen.

Blush.

Perfect touch shoplog

Ook kocht ik een blush. Ik heb niet heel veel blushes dus bedacht om eens een blush te kopen. Deze is vrij licht en ik heb eigenlijk niet echt lichte blushes. Dit is kleur #03. De blush kost net als de oogschaduw 1,49.

20151012_184018(0)

De swatch is net als de blush erg licht.

Perfect touch shoplog

Op de huid is het eigenlijk meer een highlighter dan een blush. Dat vind ik zelf niet erg. Ik vind hem erg mooi en ik zocht al een tijdje naar een roze highlighter want dat vind ik persoonlijk wat mooier en natuurlijk dan een witte. Ik ben hier dus wel blij mee. Maar zoek je echt naar deze blush zonder glitter dan is deze niet geschikt voor jou.

Conclusie.

Het ligt een beetje aan welk product je hebt van Perfect Touch maar over het algemeen zijn het prima producten voor een laag prijsje. De foundation vind ik zelf echt een no go maar de oogschaduw en blush (wat eigenlijk een highlighter is) vind ik wel gewoon goed.

Nog een make-up review lezen? Lees hier mijn review over de BE creative diamond glow foundation.

Perfect touch shoplog

Hou jij meer van een koele of warme blush?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie