Beauty & Mode

Plus size badpakken onder de 50 euro – Summerproof badpakken!

zomer items

De zomer is begonnen! Nu moet de zon nog gaan beginnen met schijnen. Om je vast voor te bereiden op de zomer of voor op vakantie deel ik vandaag badpakken onder de 50 euro. Kijk je mee naar deze plus size badpakken?

Zalando, juna rose 38,45 euro

Junarose - JRVEGA SOFFI SWIMSUIT - Badpak - black

Dit fleurige badpak is ideaal voor de zomer. Ziet er super tropish uit en heeft ook nog een donkere kleur, wat ik zelf wel het leukst vind bij een badpak.

Wehkamp 31,49 euro

Dit is een mooie zwarte badpak. Ik vind het zelfs een klein beetje op een slangenhuid vind ik. Ook heeft hij mooie gouden details bij de bandjes wat een leuk effect geeft.

Zalando Evans 49,95 euro

Evans - ESSENTIALS PLUNGE POOL SUIT - Badpak - black

Dit badpak is ook weer een zwarte variant. Toch ziet ook deze er leuk uit omdat deze leuke details heeft vooral bij het borst gedeelde. Daardoor ziet het badpak er niet saai uit.

Wehkamp 49,99 euro

We blijven nog even bij de zwarte kleur van de badpak! Ook deze variant is vrij simpel. Toch vind ik hem erg leuk aangezien hij soort van strepen / rimpels (hoe noem je dat?) heeft.

Bonprix, 13,99.

We gaan door naar een fleuriger badpak. Deze ziet er net als de eerste lekker tropish uit met een leuk blad patroontje. Ook is hij lekker licht, dit geeft een leuk effect.

Zizi, 49,98 euro.

Plus size badpakken

Dit badpak heeft een erg druk patroontje. Dit vind ik meestal niet zo heel leuk maar bij dit badpak ziet het er juist wel leuk uit. Ook heeft het badpak een goede vorm.

Bonprix, 14,99.

Plus size badpakken

Dit is het meest simpele badpak van het lijsje. Ook is de prijs erg goedkoop. Het badpak is verkrijgbaar in de kleur blauw, groen en zwart dus er is genoeg kleur keuze.

Ultra popken, 49,99 euro.

Plus size badpakken

Dit is een soort van wikkel badpak. Ik vind dat dit een ontzettend leuk effect geeft aan het badpak. Het lijkt bijna een soort van turn pakje wat je altijd ziet bij wedstrijden!

Dat waren alle Plus size badpakken!

Draag jij liever een badpak of een bikini?

1 thought on “Plus size badpakken onder de 50 euro – Summerproof badpakken!”

Geef een reactie