Lifestyle Persoonlijk

Rare zoektermen op mijn blog – Was een van deze zoektermen van jou?

Rare zoekwoorden

Sinds een tijdje maak ik gebruik van Google Search Console. Dat is een tool waarmee je je zoekmachine resultaten kunt bekijken. Je kunt ook zien met welke zoektermen personen op je blog terecht komen. Vandaag deel ik rare zoektermen waarmee mensen heb gezocht en op mijn blog zijn terecht gekomen.

Dingen om te doen in wenen

Ik zou het eigenlijk niet weten… Ik ben nog nooit in Wenen geweest en heb ook geen uitstapje gepland naar Wenen. Wel hoop dat de zoeker een leuke tijd heeft gehad in Wenen!

Lisanneleeft

Ik vind Lisanneleeft zeker een leuke en inspirerende blogger. Maar hoe iemand op mijn blog komt via haar naam, ik zou het echt niet weten!

Micellair water zelf maken

Het lijkt me eigenlijk wel vet om dat een keer zelf te maken. Maar ik heb nog nooit zulke producten gemaakt. Dus ik kan je helaas geen tips geven hoe je dit zelf kunt maken!

Verdrinken in iemands ogen

Volgens mij is / was de zoeker van deze term verliefd, of diegene zocht gewoon inspiratie voor poëzie of iets dergelijks. Helaas kan ik je daar niet mee helpen, ben al eeuwen single.

2wmn planner

Ik wist niet eens dat 2wmn een planner heeft uitgebracht! Na het typen van dit artikel ga ik gelijk kijken naar de planner, als ze die daadwerkelijk hebben uitgebracht. Ik ben namelijk nu wel erg benieuwd!

Dansenindestorm

Ik heb geen idee of dit niet misschien een andere blogger is. Ik hou iniedergeval zelf niet van dansen in een storm of regen. Geef mij maar zonneschijn.

Jankmuziek

Deze persoon heeft duidelijk een slechte dag gehad en wilde het even weg janken met jank muziek. Ik heb een tijdje geleden wel vaak nieuwe muziek gedeeld op mijn blog maar verder heb ik geen playlist die ik met je kan delen.

Hij negeert me op whatsapp

Oei, dat is niet zo best. Ik ben geen ster in het geven van relatie advies maar girl, als hij je negeert is hij het echt niet waard. Laat hem lekker gaan, hier heb je echt niets aan.

Dat waren alweer de meeste rare zoektermen.

Gebruik jij de zoekbalk op blogs?

1 thought on “Rare zoektermen op mijn blog – Was een van deze zoektermen van jou?”

Geef een reactie