Persoonlijk

Recap Mei – Terugblik van mijn mei maand

recap mei

Ik doe voor het eerst een wat andere post dan jullie van mij gewend zijn.
In deze post doe ik een recap van de maand mei. Wel doe ik het in een soort format met een invullijstje die ik zelf bedacht heb. Lezen jullie mee?

Aantal boeken dat ik kocht: 5. Het is weer zomer tijd en dat betekent meer tijd om boeken te lezen.
Aantal boeken dat is las: 0. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om deze boeken ook maar een blik te geven.
Favoriete liedje van deze maand: Bastille – 4AM. Een van mijn favoriete bands heeft een nieuw album uit genaamd Doom Days. Zo ontzettend mooi en 4AM is veruit mijn favoriet.

Aantal keren dat ik inviel op werk: Bijna 2-3 per week. Ik hou gewoon van werken en op mijn werk is het altijd druk in vlagen.
Aantal keer dat ik koos voor mezelf: Als we het niet over werk gerelateerde dingen hebben eigenlijk wel vaak. Ik had me deze maand voorgenomen om echt even voor mezelf te kiezen. En dat voelt ontzettend goed.
Aantal nummers in mij Mei Spotify playlist: 81! Ik hou elke maand een playlist bij van nieuwe muziek die ik ontdek en nieuwe releases. Ik ontdekte deze maand 81 nieuwe nummers, wow.

Aantal kledingstukken dat ik kocht: Ik zou het eigenlijk niet weten. Vast meer dan ik zou willen weten.
Wat deed ik te weinig: Activiteiten ondernemen. Ik had me voorgenomen om wat meer te doen aangezien ik niet veel doe op het moment. Ik werk ook thuis, vandaar. Helaas was het er niet echt van gekomen steeds.
Aantal keer dat ik Budapest tips opzocht: Eigenlijk wel elke dag. Ik ga volgende week donderdag op vakantie naar budapest en ik heb er zoveel zin in!

mei recap

Aantal keer dat ik vroeg ben gaan slapen: Ik denk maximaal 5 keer? Ik ben vaak niet zo’n vroege slaper maar ik merk wel dat het me goed doet. Helaas was het er niet van gekomen en sliep ik vaak pas rond 1 uur minimaal.
Aantal dagen gezond gegeten: Wel meer dan normaal! Het is echt mijn doelstelling om mijn levensstijl te verbeteren en gezond te gaan eten en vaker te bewegen.

Wat deed jij in mei? Deel je recap van mei in de comments!

Geef een reactie